Απέσυρε το ενδιαφέρον για την Τσέλσι η οικογένεια Ricketts, τρεις πιθανοί αγοραστές

Η διαδικασία μεταβίβασης των μετοχών του Ρομάν Αμπράμοβιτς στην επόμενη διοίκηση συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον.

Τρία επενδυτικά σχήματα απομένουν στη «μάχη» για την απόκτηση των Μπλε, αφού η οικογένεια Ricketts και οι συνεργάτες τους ανακοίνωσαν χθες πως αποσύρουν το ενδιαφέρον τους.

Το γκρουπ του οποίου ηγείται ο Todd Boehly (είχε εκδηλώσει το ενδιαφέρον του πρώτος χρονικά) παραμένει φαβορί, ενώ θεωρείται βέβαιο πως θα είχε ήδη αγοράσει την Τσέλσι εάν δεν είχε προτιμηθεί από την τράπεζα Raine η διαδικασία της ανοιχτής δημοπρασίας.

Η πλευρά των Sir Broughton και Lord Coe παραμένει στην κούρσα, αλλά μέλη της κοινοπραξίας τους έχουν μετοχές στην Κρίσταλ Πάλας και θα πρέπει να τις παραχωρήσουν προκειμένου να τους επιτραπεί να επενδύσουν στην Τσέλσι.

Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με τον Pagliuca, ο οποίος θα πρέπει να μειώσει το ποσοστό που κατέχει από την ιταλική Αταλάντα για να μπει σε ιδιοκτησιακό σχήμα των Λονδρέζων.

Περισσότερα για τα ενδιαφερόμενα επενδυτικά σχήματα, εδώ.

 

Ορισμένα ΜΜΕ αναφέρουν πως η απόφαση θα παρθεί τη Δευτέρα 18 Απριλίου, ωστόσο άλλα αναφέρουν πως θα χρειαστεί περισσότερος χρόνος για την τελική επιλογή του νέου μεγαλομετόχου της Τσέλσι.

Online σεμινάριο αθλητικής δημοσιογραφίας με τους Premierleaguefans!

 


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.