Λιντς: «Έκλεισε» Άαρονσον - Ο Ραντριτσάνι υποσχέθηκε μεταγραφική ενίσχυση

Αφού εξασφάλισαν την παραμονή τους, Τα Παγώνια ετοιμάζονται να ανακοινώσουν την πρώτη τους κίνηση βελτίωσης του ρόστερ.

Η ομάδα του Τζέσι Μαρς θα είναι μέλος της Πρέμιερ Λιγκ και τη νέα σεζόν, με τη Μπέρνλι να γίνεται ο τρίτος και τελευταίος σύλλογος που υποβιβάζεται στην Τσάμπιονσιπ. Ωστόσο, είναι ξεκάθαρο πως η Λιντς Γιουνάιτεντ χρειάζεται ενίσχυση, κάτι που αναγνώρισε και ο μεγαλομέτοχός της, Αντρέα Ραντριτσάνι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ιταλός:

«Ήταν μια επίπονη σεζόν για όλους, από τη διοίκηση μέχρι τους οπαδούς στις κερκίδες, από τα αποδυτήρια μέχρι τα εκδοτήρια των εισιτηρίων. Η χρονιά μας χτυπήθηκε από σοβαρούς τραυματισμούς σε παίκτες κλειδιά και αναγκαστήκαμε να κάνουμε μια αλλαγή προπονητή που δεν είχαμε σχεδιάσει, κάτι που ήταν ιδιαίτερα δύσκολο.

Η παραμονή στην Πρέμιερ Λιγκ ήταν ο στόχος μας για φέτος και καταφέραμε να διατηρήσουμε το στάτους μας στην κορυφαία κατηγορία, αλλά δεν αυτό δεν αποτελεί επιτυχία, επομένως απαιτείται να βελτιωθούμε.

Ως διοίκηση, θα εργαστούμε σκληρά με τον Τζέσι Μαρς το καλοκαίρι ώστε να βελτιώσουμε το ρόστερ και να βρούμε τρόπο να φτάσουμε στις εμφανίσεις που όλοι αξίζετε. Πιστεύουμε ότι έχοντας το χρόνο και μια γεμάτη προετοιμασία, ο Τζέσι είναι ο άνθρωπος που θα πάει μπροστά το κλαμπ (σ.σ. ο Αμερικανός κόουτς είχε δηλώσει ότι θα παρέμενε στα Παγώνια ακόμη κι αν υποβιβάζονταν)».

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Λιντς φέρεται να είναι έτοιμη να ανακοινώσει τον Μπρένταν Άαρονσον από τη Σάλτσμπουργκ ως πρώτη της μεταγραφική κίνηση στο θερινό παράθυρο. Αναμένεται να κοστίσει περίπου 20 εκατομμύρια λίρες. Περισσότερα για τον παίκτη, εδώ.

Online σεμινάριο αθλητικής δημοσιογραφίας με τους Premierleaguefans!

 


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.