Fantasy: ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ εξέλιξη στην τελική βαθμολογία!

Ολοκληρώθηκε η αγωνιστική περίοδος 2021-22.

Μια από τις πιο εξαντλητικές χρονιές όλων των εποχών στο Fantasy Premier League, έφτασε στο τέλος της κι εμείς ακόμα πιστεύουμε ότι θα εμφανιστεί μια επιπλέον διπλή αγωνιστική για τη Watford. Ευτυχώς όχι.

Η Premier League μας επιφύλασσε ένα Χιτσκοκικό φινάλε (πάντα ήθελα να το γράψω αυτό) όχι μόνο για το ποιος θα κατακτήσει το πρωτάθλημα, αλλά και για το ποιός θα είναι ο νικητής της μικρής μας Λίγκας στο Fantasy. Και συνέβη το απίθανο, το αναπάντεχο, το μια φορά στα 100 χρόνια, έχουμε ισοβαθμία στην κορυφή! Βγήκαν τα κομπιουτεράκια, άνοιξε το σεντούκι με τους κανονισμούς και πάμε να δούμε τι τελικά ισχύει σε αυτή την περίπτωση.

Το τέλος της 38ης και τελευταίας αγωνιστικής, βρήκε τους εδώ και καιρό πρωτοπόρους GTBlinders του Γιώργου Τουλούπη, να φτάνουν τους 2673 πόντους και να πανηγυρίζουν τον τίτλο. Ωστόσο, λίγο παραδίπλα, ένας συνονόματος του ο Γιώργος Ελευθερίου με τους Shaw Mee De Mane, πανηγύριζε επίσης τους 2.673 του και την κορυφή. Οι 2 Γιώργηδες κοιτάχτηκαν με απορία και τώρα έχουμε παρέμβαση του VAR για να δούμε ποιος είναι ο πραγματικός πρωταθλητής της Λίγκας των Premier League Fans.

Καταρχάς ας ξεκαθαρίσουμε ότι για εμάς και οι δύο είναι νικητές, κάνοντας μια απίθανη σεζόν και μπαίνοντας μέσα στους 3.000 καλύτερους ολόκληρου του παιχνιδιού. Ωστόσο ο κανονισμός για τις ισοβαθμίες είναι σκληρός μα ξεκάθαρος, σε περίπτωση που δύο μάνατζερς έχουν των ίδιο αριθμό πόντων στο τέλος του πρωταθλήματος, τερματίζει ψηλότερα αυτός που έκανε τις λιγότερες μεταγραφές σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Στη δική μας περίπτωση, ο Γιώργος Ελευθερίου έκανε μόλις 43 μεταγραφές, ενώ ο συγκάτοικος του στην κορυφή πραγματοποίησε 47 μεταγραφικές κινήσεις. Έτσι λοιπόν και επίσημα πρωταθλητής της Λίγκας μας είναι ο Γιώργος Ελευθερίου ή αλλιώς Shaw Mee De Mane.

Παρακαλούνται οι 5 πρώτοι της βαθμολογίας να επικοινωνήσουν μαζί μας είτε μέσω της σελίδας των Premierleaguefans στο Facebook είτε στο e-mail: info@premierleaguefans.gr 

Τρελή χρονιά, απίστευτο φινάλε και ελπίζουμε σε ένα αντίστοιχο καλοκαίρι για να ηρεμήσουμε και να μαζέψουμε δυνάμεις!

Η στήλη του Fantasy και η Λίγκα των Premier League Fans θα είναι και πάλι κοντά σας ανανεωμένη, λίγο πριν την έναρξη του επόμενου πρωταθλήματος. Καλό καλοκαίρι!

Online σεμινάριο αθλητικής δημοσιογραφίας με τους Premierleaguefans!

 


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.