«Αντίο» του Αμπράμοβιτς στην Τσέλσι, ολοκληρώνεται η πώληση τη Δευτέρα

Ο Ρώσος επιχειρηματίας αποχαιρέτησε τους Μπλε με μια συγκινητική επιστολή.

Η πώληση του Λονδρέζικου κλαμπ στον Τοντ Μπόελι και τους συνεργάτες του (σ.σ. η νέα διοίκηση ετοιμάζεται για ηχηρές μεταγραφές, περισσότερα εδώ) θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα 30/5 και ο απερχόμενος ιδιοκτήτης της θέλησε να πει "αντίο" στους φίλους της ομάδας.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Ρομάν Αμπράμοβιτς μέσω επίσημης ανακοίνωσης:

«Έχουν περάσει σχεδόν τρεις μήνες από τότε που ανακοίνωσα την πρόθεσή μου να πουλήσω την Τσέλσι. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η ομάδα εργάστηκε σκληρά για να βρει τον κατάλληλο άνθρωπο που θα ήταν σε θέση για να οδηγήσει με επιτυχία το κλαμπ στο επόμενο κεφάλαιο της ιστορίας του.

Η ιδιοκτησία αυτού του κλάμπ έρχεται με μεγάλη ευθύνη. Από τότε που ήρθα στην Τσέλσι πριν από σχεδόν είκοσι χρόνια, έχω δει από πρώτο χέρι τι μπορεί να πετύχει αυτός ο σύλλογος. Στόχος μου ήταν να διασφαλίσω ότι ο επόμενος ιδιοκτήτης έχει μια νοοτροπία που θα επιτρέψει την επιτυχία για την ομάδα ανδρών και γυναικών, καθώς και τη θέληση και την ορμή να συνεχίσει να αναπτύσσει άλλες βασικές πτυχές του, όπως η Ακαδημία και το έργο του Ιδρύματος Τσέλσι.

Χαίρομαι που αυτή η αναζήτηση έχει πλέον έχει επιτυχή κατάληξη. Καθώς παραδίδω την Τσέλσι στους νέους της… φύλακες, θα ήθελα να τους ευχηθώ καλή επιτυχία, τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου.

Ήταν τιμή μιας ζωής να είμαι μέρος αυτού του συλλόγου – θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους προηγούμενους και σημερινούς παίκτες, το προσωπικό και φυσικά τους φιλάθλους για αυτά τα απίστευτα χρόνια.

Είμαι περήφανος που ως αποτέλεσμα των κοινών μας επιτυχιών, εκατομμύρια άνθρωποι θα επωφεληθούν τώρα από το νέο φιλανθρωπικό ίδρυμα που ιδρύεται. Αυτή είναι η κληρονομιά που δημιουργήσαμε μαζί».

Online σεμινάριο αθλητικής δημοσιογραφίας με τους Premierleaguefans!

 


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.