200 εκ. λίρες για μεταγραφές θα διαθέσει η Τσέλσι, 150 εκ. ανακοίνωσε η Τότεναμ!

Εντυπωσιακά ποσά ετοιμάζονται να δαπανήσουν για την ενίσχυσή τους οι δύο σύλλογοι του Λονδίνου.

Τόσο η Τσέλσι όσο και η Τότεναμ, έχουν ανάγκη βελτίωσης των ρόστερ τους ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2022-23 και όπως φαίνεται θα κάνουν ότι μπορούν για να πετύχουν τον συγκεκριμένο στόχο.

Έγκυρα βρετανικά Μέσα όπως η Telegraph (στη φωτό το δημοσίευμά της) αναφέρουν πως η νέα διοίκηση των Μπλε έχει ενημερώσει τον Τόμας Τούχελ πως θα έχει στη διάθεσή του περίπου 200 εκατομμύρια λίρες ώστε να βρει τους κατάλληλους παίκτες που θα καλύψουν τα κενά στην άμυνα της Τσέλσι (καθώς αποχώρησαν Κρίστενσεν και Ρούντιγκερ, ενδεχομένως και άλλοι ποδοσφαιριστές) αλλά και σε όποια άλλη θέση το θεωρεί απαραίτητο.

Η αλλαγή ιδιοκτησίας εγκρίθηκε χθες από την Πρέμιερ Λιγκ και σήμερα από τη βρετανική Κυβέρνηση, επομένως ο Τοντ Μπόελι προχωρά με την εφαρμογή των πλάνων του για τους Μπλε.

Online σεμινάριο αθλητικής δημοσιογραφίας με τους Premierleaguefans!

Την ίδια ώρα, η Τότεναμ ανακοίνωσε επίσημα ότι θα επενδύσει 150 εκατομμύρια λίρες το καλοκαίρι στην ενίσχυση της ομάδας εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου!

Η διοίκηση των Σπιρουνιών θέλει να εξασφαλίσει την παραμονή του Αντόνιο Κόντε στην τεχνική ηγεσία της ομάδας και υποσχέθηκε να του διαθέσει μεγάλο μέρος του παραπάνω ποσού ώστε να ενισχύσει το ρόστερ σε συνεργασία με τον Αθλητικό Διευθυντή, Φάμπιο Παράτιτσι.

Η Τότεναμ είναι κοντά στην υπογραφή συμβολαίου με τον Φρέιζερ Φόρστερ, ενώ αναμένεται να αναζητήσει ακόμη σέντερ μπακ, πλάγιο μπακ, κεντρικό χαφ και έναν στράικερ. Η επιτυχία της εισόδου στην τετράδα και της εξασφάλισης ενός εισιτηρίου για το επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ, θα διευκολύνει σημαντικά τη δουλειά των ανθρώπων των Σπιρουνιών στην προσέγγιση μεταγραφικών στόχων.

Online σεμινάριο αθλητικής δημοσιογραφίας με τους Premierleaguefans!


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.