Χάσενχιουτλ: «Έχουμε πολύ δουλειά στα μεταγραφικά» - Προς Τότεναμ ο Φόρστερ, ψάχνει γκολκίπερ

Με το πέρας της σεζόν 2021-22, οι Άγιοι κάνουν ήδη τα πλάνα τους για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Η Σαουθάμπτον απέφυγε τις συζητήσεις περί υποβιβασμού, αλλά δεν πλησίασε την πρώτη δεκάδα (σ.σ. τερμάτισε 15η), η οποία θα είναι και ο στόχος της νέας της διοίκησης, περισσότερα εδώ.

Ο Ραλφ Χάσενχιουτλ δήλωσε για τη φετινή σεζόν και τα μεταγραφικά της ομάδας του:

«Μείναμε στην Πρέμιερ Λιγκ, αυτό είναι το θετικό. Ποτέ δεν μπλέξαμε στη μάχη για αποφυγή του υποβιβασμού, αυτό ήταν το πιο σημαντικό για φέτος. Πριν την έναρξη της σεζόν πολλοί μας υπολόγιζαν ως μια ομάδα που θα υποβιβαστεί, αλλά εάν θέλεις να κάνεις το βήμα παραπάνω (σ.σ. πέρα από την εξασφάλιση της παραμονής) τότε θα πρέπει να αλλάξουν πολλά πράγματα το καλοκαίρι κι αυτό σκοπεύουμε να κάνουμε.

Πρέπει να καταφέρουμε να δεχόμαστε λιγότερα γκολ, οπωσδήποτε. Θα πάρουμε κάποιους καινούριους ποδοσφαιριστές στην άμυνα και ευελπιστώ ότι θα είμαστε πιο σταθεροί στο ανασταλτικό κομμάτι την επόμενη χρονιά».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Φρέιζερ Φόρστερ είναι πολύ κοντά στην υπογραφή συμβολαίου με την Τότεναμ, αποχωρώντας από τη Σαουθάμπτον ως ελεύθερος. Ο 34χρονος γκολκίπερ είχε φέτος 19 συμμετοχές στην Πρέμιερ Λιγκ.

Σε συνδυασμό με την αποχώρηση του Γουίλι Καμπαγιέρο, οι Άγιοι αναμένεται να ψάξουν για δύο τερματοφύλακες, έχοντας στο ρόστερ τους μόνο τον Άλεξ Μακάρθι.

Online σεμινάριο αθλητικής δημοσιογραφίας με τους Premierleaguefans!

 

 


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.