Νέος ιδιοκτήτης Σαουθάμπτον: «Πολύ καλή επένδυση, να εδραιωθούμε στην 10άδα»

Ο ισχυρός άνδρας των Αγίων παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη από τη στιγμή που απέκτησε τις μετοχές τους.

Η Σαουθάμπτον πέρασε πρόσφατα στα χέρια του Ντράγκαν Σόλακ, ο οποίος μίλησε στην εφημερίδα Guardian για τα σχέδιά του για το αγγλικό κλαμπ.

«Η οικογένειά μου είπε πως δεν με έχει ξαναδεί τόσο χαρούμενο για μια επιχειρηματική κίνηση, οπότε μάλλον είναι καλή επένδυση», είπε χαριτολογώντας.

«Η Σαουθάμπτον είναι ένας Σύλλογος με μεγάλη βάση υποστηρικτών που του αρέσει να αναπτύσσει νεαρούς παίκτες. Ήταν μια ευκολη απόφαση για μένα να επενδύσω σ' αυτό το εγχείρημα.

Θα παρακολουθήσω όσα περισσότερα παιχνίδια μπορώ και θα βρίσκομαι πάντα δίπλα στην ομάδα», τόνισε ο Σέρβος επιχειρηματίας.

Για τον προπονητή της ομάδας και τους στόχους της, ανέφερε:

«Πέρασα αρκετό χρόνο με τον Ραλφ Χάσενχιουτλ και μπορώ να πω ότι τον συμπαθώ και πως είναι πολύ έξυπνος άνθρωπος. Αγαπά τους παίκτες, του αρέσει να περνάει χρόνο μαζί τους και λατρεύει το να εξελίσσει ποδοσφαιριστές.

Ευελπιστώ πως με τη συνεχή στήριξη που θα του προσφέρουμε, θα καταφέρει να μας καθιερώσει ως μια ομάδα της πρώτης δεκάδας».

Ο Σόλακ δεν θα συμμετέχει στις καθημερινές λειτουργίες του συλλόγου, κάτι που θα αναλάβουν οι Ράσμους Άνκερσεν και Χένρικ Κραφτ.


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.