Τσέλσι: Επιστρέφουν Μπρόγια, Γκάλαχερ, θέλει Κουντέ - Μιλά με Μπαρτσελόνα ο Μάρκος Αλόνσο

Η νέα διοίκηση των Μπλε έχει αρκετά ανοιχτά μεταγραφικά μέτωπα.

Ο Τοντ Μπόελι και η ομάδα του απέκτησαν την Τσέλσι (θα επιβεβαιωθεί 100% με την έγκριση της λίγκας) και ανακοίνωσαν ήδη την πρώτη τους χορηγική συμφωνία, περισσότερα εδώ. Σειρά θα πάρουν σύντομα τα μεταγραφικά ζητήματα, τα οποία είναι πολλά και δυσεπίλυτα.

Η Μπαρτσελόνα έχει συμφωνήσει ήδη με τον Αντρέας Κρίστενσεν που θα μετακομίσει στην Καταλονία ως ελεύθερος, έχει καταθέσει πρόταση για διετές συμβόλαιο στον Θέσαρ Αθπιλικουέτα και μιλάει με έναν ακόμη ποδοσφαιριστή των Λονδρέζων, τον Μάρκος Αλόνσο. Ο Ισπανός αριστερός φουλ-μπακ θέλει να επιστρέψει στη χώρα του, αλλά έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023 με την Τσέλσι. Αν τα δύο κλαμπ συμφωνήσουν θα μετακομίσει άμεσα στους Μπλαουγκράνα, αλλιώς θα πάει το 2023 που θα είναι ελεύθερος.

Το κενό που άφησε η αποχώρηση των Αντρέας Κρίστενσεν και Αντόνιο Ρούντιγκερ (συμφώνησε ως ελεύθερος με τη Ρεάλ Μαδρίτης) είναι εμφανές και ο αγγλικός σύλλογος επιθυμεί να αποκτήσει νωρίς στο μεταγραφικό παζάρι τον Ζιλ Κουντέ. Προσπάθησε και το περασμένο καλοκαίρι να πείσει τη Σεβίλλη να τον παραχωρήσει, χωρίς επιτυχία.

 

Τέλος, ο Τόμας Τούχελ ξεκαθάρισε ότι οι Αρμάντο Μπρόγια και Κόνορ Γκάλαχερ, οι οποίοι έκαναν πολύ καλή σεζόν σε Σαουθάμπτον και Κρίσταλ Πάλας αντίστοιχα ως δανεικοί, θα επιστρέψουν στο Στάμφορντ Μπριτζ και θα ακολουθήσουν την προετοιμασία της Τσέλσι. Εκεί ο Γερμανός μάνατζερ θα κρίνει εάν τους θέλει στο ρόστερ του για την περίοδο 2022-23.

Online σεμινάριο αθλητικής δημοσιογραφίας με τους Premierleaguefans!

 


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.