Κλοπ: «Η κριτική στον Νούνιες δεν σημαίνει τίποτα για εμάς»

Ο προπονητής της Λίβερπουλ υπερασπίστηκε τον νέο στράικερ της ομάδας, μετά την κριτική που δέχθηκε για τη μεγάλη χαμένη ευκαιρία του στην βαριά φιλική ήττα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Πριν λίγες ημέρες, η Λίβερπουλ ηττήθηκε με το ευρύ 4-0 από του Κόκκινους Διαβόλους, στα πλαίσια του πρώτου φιλικού προετοιμασίας για τις δύο ομάδες στο Μπανγκόκ.

Μάλιστα, το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Κόκκινων, Ντάρβιν Νούνιες, δέχθηκε σκληρή κριτική στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για μια μεγάλη ευκαιρία που έχασε για να σκοράρει μέσα από την περιοχή στο ανεπίσημο ντεμπούτο του. 

Ο προπονητής του, Γιούργκεν Κλοπ, έσπευσε να υποστηρίξει τον Ουρουγουανό επιθετικό, αναφέροντας σε πρόσφατες δηλώσεις του πως ο σύλλογος δεν δίνει καμία σημασία σε τέτοια σχόλια που προέρχονται από οπαδούς αντίπαλων ομάδων.  

Πιο αναλυτικά, ο Γερμανός κόουτς είπε

"Δεν ανησυχώ. Η γενική κριτική (σ.σ. στον Νούνιες) έχει μηδαμινή σημασία για εμάς. Έτσι θα γίνεται και το ξέρουμε όλοι. Είναι ένα είδος παιχνιδιού ή ανέκδοτου για κάποιους οπαδούς άλλων ομάδων, το οποίο είναι φυσιολογικό. Οι οπαδοί μας πιθανώς κάνουν το ίδιο με τις μεταγραφές της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οπότε δεν μπορούμε να το πάρουμε σοβαρά". 


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.