Οι νεοφώτιστοι της Πρέμιερ Λιγκ εντυπωσιάζουν στο θερινό παράθυρο.

Ήταν εξαρχής σαφές ότι η Νότιγχαμ Φόρεστ είχε ανάγκη από σημαντική ενίσχυση ενόψει της πρώτης παρουσίας της μετά από 23 χρόνια στην κορυφαία ποδοσφαιρική λίγκα του κόσμου. Το είχε παραδεχτεί και ο ιδιοκτήτης της, Βαγγέλης Μαρινάκης, σε δηλώσεις του, υποσχόμενος πως ο Στιβ Κούπερ θα υποδεχτεί τους παίκτες που θέλει έτσι ώστε να «χτίσει» μια ομάδα που θα διεκδικήσει την παραμονή.

Νέος κύκλος τον Αύγουστο! Online σεμινάριο αθλητικής δημοσιογραφίας με τους Premierleaguefans!

Πράγματι, μέχρι στιγμής το αγγλικό κλαμπ έχει ήδη δαπανήσει περίπου 60 εκατομμύρια λίρες σε μεταγραφές (αφίχθησαν οι Ταϊβό Αβονίγι, Νέκο Γουίλιαμς, Μουσά Ντιακατέ, Ζουλιάν Μπιανκονέ, Ομάρ Ρίτσαρντς, Γουέιν Χένεσεϊ και Ντιν Χέντερσον ως δανεικός), ενώ ακολουθούν κι άλλες δύο κινήσεις.

Οι Λιούις Ο’Μπράιαν και Χάρι Τόφολο θα μετακινηθούν από τη Χάντερσφιλντ στη Φόρεστ, δηλαδή από τους ηττημένους του μεγάλου τελικού των πλέι-οφ ανόδου στους νικητές αυτού. Ο πρώτος είναι 23 ετών και αγωνίζεται ως κεντρικός χαφ, ενώ ο δεύτερος είναι 26χρονος αριστερός μπακ. Αναμένεται να κοστίσουν 10-12 εκ. λίρες συνολικά, μια εξέλιξη που θα φτάσει τα μεταγραφικά έξοδα του συλλόγου του Νότιγχαμ στα 70+ εκατομμύρια λίρες!

Νέος κύκλος τον Αύγουστο! Online σεμινάριο αθλητικής δημοσιογραφίας με τους Premierleaguefans!

 


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.