Μαρινάκης: «Ο προπονητής μας θα έχει νέο συμβόλαιο και τις μεταγραφές που θέλει»

Ο ιδιοκτήτης της Νότιγχαμ Φόρεστ τόνισε την εμπιστοσύνη στον Κούπερ και τη διάθεση για ενίσχυση του ρόστερ του συλλόγου.

Οι φίλοι της ομάδας πανηγυρίζουν ακόμα για την επιστροφή της στην Πρέμιερ Λιγκ μετά από 23 χρόνια, αλλά η διοίκηση καλείται να προετοιμαστεί για τη μεγάλη πρόκληση της πρώτης κατηγορίας.

Ο Στιβ Κούπερ ανέλαβε το κλαμπ όταν αντιμετώπιζε την πιθανότητα να υποβιβαστεί στην League One και κατόρθωσε να κατακτήσει την άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ, μέσα από τη διαδικασία των πλέι-οφ ανόδου. Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2023 αλλά ο Βαγγέλης Μαρινάκης ξεκαθάρισε ότι το μέλλον του Ουαλού είναι στη Φόρεστ.

Αναλυτικά όσα είπε σχετικά ο Έλληνας επιχειρηματίας:

«Ο Στιβ θα μείνει μαζί μας. Έχει ακόμη έναν χρόνο συμβόλαιο αλλά θέλω να είναι ευτυχισμένος. Θέλω να του προσφέρω τους ποδοσφαιριστές που θα τον χαροποιήσουν ακόμα περισσότερο ώστε να πετύχει μεγάλα πράγματα και να κάνει ευτυχισμένους αυτούς τους φανταστικούς φιλάθλους».

Ο 42χρονος Κούπερ ξεκίνησε ως προπονητής ακαδημιών στη Λίβερπουλ (2008-2013) και στη συνέχεια ανέλαβε τη Σουόνσι, την οποία οδήγησε δύο φορές σε πλέι-οφ ανόδου, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να πανηγυρίσει μαζί της την άνοδο. Έχει επίσης κατακτήσει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ-17 με την εθνική Αγγλίας.

Online σεμινάριο αθλητικής δημοσιογραφίας με τους Premierleaguefans!

 


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.