«Ξαναχτίζει» τη μεσαία της γραμμή μέχρι το καλοκαίρι η Λίβερπουλ

Τρεις αποχωρήσεις και τουλάχιστον δύο αφίξεις μέσων αναμένονται για τους Κόκκινους στις επόμενες δύο μεταγραφικές περιόδους.

Το πρώτο κομμάτι της περιόδου 2022-23 δεν κύλησε ομαλά για τη Λίβερπουλ, η οποία βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας στην Πρέμιερ Λιγκ (και στο -15 από την πρωτοπόρο Άρσεναλ). Υπάρχουν ακόμη πολλά παιχνίδια για να διορθώσει τη βαθμολογική της θέση, αφού έχει δώσει μόλις 14 αγώνες. Ωστόσο, η αγωνιστική πτώση της ομάδας είναι φανερή και η μεταγραφική ενίσχυση μοιάζει αναγκαία.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ για λίγες ημέρες! Online σεμινάριο αθλητικής δημοσιογραφίας με τους Premierleaguefans!

Η ανακοίνωση της FSG περί πώλησης του συλλόγου περιπλέκει τα πράγματα, την ώρα που η χειμερινή μεταγραφική περίοδος πλησιάζει. Πάντως, σύμφωνα με δημοσιεύματα βρετανικών εφημερίδων, έχει σχεδιαστεί ολική αναδόμηση της μεσαίας γραμμής του συνόλου του Γιούργκεν Κλοπ μέσα στους επόμενους μήνες.

Ο Ναμπί Κεϊτά, ο Τζέιμς Μίλνερ και ο Άλεξ Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν θα δουν τα συμβόλαιά τους να λήγουν και πιθανότατα δεν θα ανανεώσουν. Από τους τρεις, ο Μίλνερ είναι εκείνος που συνεχίζει να δίνει λύσεις στον προπονητή του, αλλά σε λίγες ημέρες θα γίνει 37 ετών και οι Κόκκινοι χρειάζονται ανανέωση. Ο Αρτούρ Μέλο δεν υπολογίζεται καν στις απώλειες παικτών από το ρόστερ της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ, αφού δεν έχει παίξει καθόλου.

Όπως αναφέρουν πηγές εντός του κλαμπ, έχει ήδη προβλεφθεί μπάτζετ για τουλάχιστον δύο μεταγραφές μέσων, με την απόκτηση του Τζουντ Μπέλιγχαμ να αποτελεί το ονειρικό σενάριο για τη Λίβερπουλ. Με δεδομένο τον τεράστιο ανταγωνισμό για τον Άγγλο χαφ της Μπορούσια Ντόρτμουντ, εξετάζονται κι άλλες περιπτώσεις, με στόχο την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής με νεαρούς ποδοσφαιριστές κορυφαίου επιπέδου.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ για λίγες ημέρες! Online σεμινάριο αθλητικής δημοσιογραφίας με τους Premierleaguefans!

 


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.