Δωρεά της Σαχτάρ για τον πόλεμο της Ουκρανίας από χρήματα της μεταγραφής του Μούντρικ!

Ο νεαρός επιθετικός ανακοινώθηκε χτες από την Τσέλσι, με τον πρόεδρο της Ντόνετσκ να δηλώνει ότι μέρος των χρημάτων θα διατεθούν στη χώρα του που βρίσκεται ακόμα σε εμπόλεμη κατάσταση με τη Ρωσία.

Ο Μικάιλο Μούντρικ είναι πλέον παίκτης των Μπλε, οι οποίοι κατάφεραν να τον αποκτήσουν την τελευταία στιγμή μέσα από τα χέρια της Άρσεναλ, συνεχίζοντας την εντυπωσιακή αλλά και αμφιλεγόμενη μεταγραφική στρατηγική τους (περισσότερα εδώ).

ΠΡΟΣΦΟΡΑ για λίγες ημέρες! Online σεμινάριο αθλητικής δημοσιογραφίας με τους Premierleaguefans! 

Την ίδια ώρα, ο Ρινάτ Αχμέτοφ, Πρόεδρος της Σαχτάρ Ντόνετσκ, δήλωσε ότι 22 εκατομμύρια λίρες από τα χρήματα της μεταγραφής του Μούντρικ (περίπου 89 εκ. λίρες) θα διατεθούν για την άμυνα της Μαριούπολης και τις οικογένειες στρατιωτών που έχασαν τη ζωή τους στον πόλεμο.

Ο διοικητικός ηγέτης του ουκρανικού συλλόγου ξεκαθάρισε πως το όνειρό του είναι η Σαχτάρ να κατακτήσει ευρωπαϊκά τρόπαια και πως θα ήθελε να κρατήσει παίκτες σαν τον Μούντρικ, ωστόσο «δυστυχώς αυτό είναι αδύνατο αυτή τη στιγμή, αφού η Ουκρανία μάχεται σε έναν φρικιαστικό και άδικο πόλεμο τον οποίο ξεκίνησε εναντίον μας η Ρωσία».

Τέλος, ο Αχμέτοφ ανακοίνωσε πως η Σαχτάρ θα παίξει σε φιλικό αγώνα με την Τσέλσι στην Ουκρανία.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ για λίγες ημέρες! Online σεμινάριο αθλητικής δημοσιογραφίας με τους Premierleaguefans! 

 

 


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.