Η Άρσεναλ παίρνει Ζορζίνιο από την Τσέλσι που πιέζει ξανά για Φερνάντες!

Αναμένεται μια συναρπαστική Deadline Day στην Πρέμιερ Λιγκ.

Μετά από ένα εντυπωσιακό μεταγραφικό παζάρι για την Τσέλσι, με τελευταίο απόκτημα τον δεξιό μπακ Μάλο Γούστο (αγοράστηκε από τη Λυών, θα ενσωματωθεί στους Μπλε το καλοκαίρι και κόστισε 30 εκατομμύρια ευρώ υπογράφοντας συμβόλαιο 7,5 ετών), η ομάδα του Γκρέιαμ Πότερ παραμένει ενεργή.

Ο Μάλο Γούστο στα Μπλε

Επέστρεψε δυναμικά στη διεκδίκηση του Έντσο Φερνάντες, ο οποίος θα κοστίσει 120 εκ. ευρώ και διαπραγματεύεται με τη Μπενφίκα να δοθεί το ποσό σε δόσεις.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ για λίγες ημέρες! Online σεμινάριο αθλητικής δημοσιογραφίας με τους Premierleaguefans!

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ η Άρσεναλ (η οποία παραχώρησε δανεικό τον Μαρκίνιος στη Νόριτς για το υπόλοιπο της σεζόν) θα αποκτήσει τον Ζορζίνιο από την Τσέλσι, αφού δεν κατάφερε να πείσει τη Μπράιτον να της πουλήσει τον Μοϊσές Καϊσέδο. Ο Βραζιλιάνος χαφ έχει αποδεχτεί την αλλαγή ομάδας εντός του Λονδίνου και όλες οι πλευρές ελπίζουν να προλάβουν να ολοκληρώσουν τη μετακίνηση εντός χρόνου στη Deadline Day. Ο Ζορζίνιο αρέσει πολύ στον Μικέλ Αρτέτα που θέλει τον 31χρονο μέσο στην ομάδα του. Φημολογείται πως θα κοστίσει 13,5 εκατομμύρια ευρώ, αφού το συμβόλαιό του θα έληγε το καλοκαίρι.

 

Αξίζει να σημειωθεί, τέλος, ότι η Τσέλσι είναι έτοιμη να πουλήσει τον Χακίμ Ζιγιέχ στην Παρί Σεν Ζερμέν, με τον παίκτη να έχει συμφωνήσει και τη μεταγραφή να είναι πολύ πιθανή.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ για λίγες ημέρες! Online σεμινάριο αθλητικής δημοσιογραφίας με τους Premierleaguefans!

 


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.