«Πόρτα» και από Σλοτ, δεν μπορεί να βρει προπονητή η Τότεναμ!

Τα Σπιρούνια βρίσκονται σε δύσκολη κατάσταση, αφού βρίσκονται σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του Αντόνιο Κόντε και λαμβάνουν αρνητικές απαντήσεις.

Η διοίκηση της Τότεναμ είχε ανακοινώσει την αποχώρηση του Ιταλού μάνατζερ το Μάρτιο, περίπου έναν μήνα μετά απέλυσε και τον βοηθό του, Κριστιάν Στελίνι, ενώ τώρα συνεχίζει με τον… βοηθό του βοηθού, Ράιαν Μέισον.

Το ψάξιμο για νέο προπονητή δεν πάει καλά, όπως είχε συμβεί και μετά την απόλυση του Ζοσέ Μουρίνιο, όταν τα Σπιρούνια αναζητούσαν προπονητή για πολύ καιρό και τελικά πήραν τον Νούνο Εσπίριτο Σάντο για να μην ξεκινήσουν τη σεζόν με… άδειο πάγκο.

Online σεμινάριο αθλητικής δημοσιογραφίας με τους Premierleaguefans!

Τους τελευταίους μήνες υπάρχουν επαφές με διάφορους τεχνικούς, οι οποίοι αρνούνται να αναλάβουν την Τότεναμ. Τα ΜΜΕ ανέφεραν μέχρι χτες ότι ο Άρνε Σλοτ θα υπογράψει στο αγγλικό κλαμπ, το οποίο θα πλήρωνε 6 εκατομμύρια λίρες στη Φέγενορντ για τον προπονητή της. Ωστόσο, σήμερα ο 44χρονος κόουτς ξεκαθάρισε ότι θα μείνει στους πρωταθλητές Ολλανδίας, αφήνοντας ξανά την Τότεναμ στα κρύα του λουτρού.

Η πίεση προς το πρόσωπο του Ντάνιελ Λίβι αυξάνεται συνεχώς, με τον διοικητικό ηγέτη των Λονδρέζων να καλείται να βρει ένα πρόσωπο που θα εμπνεύσει ξανά τον σύλλογο, ώστε να ανταπεξέλθει σε ένα πρωτάθλημα που γίνεται όλο και πιο ανταγωνιστικό, όπως ανέφερε σε δηλώσεις του και ο Φρανκ Λάμπαρντ, περισσότερα εδώ.

Online σεμινάριο αθλητικής δημοσιογραφίας με τους Premierleaguefans!

 

 


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.