Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει στο στόχαστρο 4 κορυφαίους Άγγλους παίκτες

Ποδοσφαιριστές που γνωρίζουν πολύ καλά την Πρέμιερ Λιγκ θέλουν να αποκτήσουν οι Κόκκινοι Διάβολοι.

Όπως σε κάθε θερινή μεταγραφική περίοδο, έτσι και στη φετινή, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνδέεται από τα ΜΜΕ με δεκάδες πιθανούς μεταγραφικούς στόχους. Η… παρέλαση ονομάτων κάνει δύσκολη την αποστολή να εκτιμηθεί κατά πόσο η ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ ενδιαφέρεται πράγματι για συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές ή όχι.

Online σεμινάριο αθλητικής δημοσιογραφίας με τους Premierleaguefans!

Ωστόσο, το γενικότερο πλάνο της Γιουνάιτεντ είναι εδώ και χρόνια να επιχειρεί να αποκτήσει κορυφαίους Άγγλους παίκτες. Αυτό θα κάνει και στην ερχόμενη μεταγραφική περίοδο (εδώ οι ημερομηνίες της, όπως ανακοινώθηκαν από την Πρέμιερ Λιγκ).

Βασικοί στόχοι είναι οι εξής:

Χάρι Κέιν

Ο έμπειρος στράικερ… ταλαιπωρείται στην Τότεναμ, η οποία είχε μια ακόμη κακή σεζόν, αφού δεν έφτασε κοντά σε κάποιο τρόπαιο, αλλά έμεινε και εκτός Τσάμπιονς Λιγκ (ενδεχομένως και εκτός Ευρώπης γενικότερα). Η αποχώρηση του Κέιν μοιάζει αναπόφευκτη φέτος, ιδιαίτερα από τη στιγμή που ο σύλλογος αδυνατεί να βρει προπονητή εδώ και μήνες. Πάντως, ο Ντάνιελ Λίβι φημίζεται για τη «σκληρή» διαπραγματευτική του στάση και ενδέχεται να προσπαθήσει να διατηρήσει τον παίκτη στα Σπιρούνια ή να «βάλει» κι άλλες ομάδες στη διεκδίκησή του.

Μέισον Μάουντ

Ο μέσος της Τσέλσι έχει ξεκαθαρίσει ότι θέλει να φύγει από τους Μπλε, αν και ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο επιθυμεί να προσπαθήσει να του αλλάξει γνώμη. Πάντως, τα βρετανικά Μέσα αναφέρουν πως ο παίκτης προτιμά να συνεχίσει την καριέρα του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έναντι των υπόλοιπων ενδιαφερόμενων (η Λίβερπουλ μια εξ αυτών), οπότε οι Κόκκινοι Διάβολοι έχουν ένα ακόμα ατού ώστε να κινηθούν για τον Μάουντ.

Ντέκλαν Ράις

Ο νεαρός αρχηγός της Γουέστ Χαμ αποτελεί στόχο όλων των κορυφαίων αγγλικών ομάδων, εδώ και χρόνια. Τα Σφυριά έχουν αποδεχτεί ότι αυτό το καλοκαίρι θα τον χάσουν, αφού αρνήθηκε να ανανεώσει το συμβόλαιό του και ξεκαθάρισε ότι θέλει να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ και να διεκδικήσει τρόπαια. Άρσεναλ, Μάντσεστερ Σίτι, Τσέλσι και άλλοι σύλλογοι παρακολουθούν επίσης την περίπτωση του Ράις.

Τζέιμς Μάντισον

Ο δημιουργικός χαφ της Λέστερ ενδέχεται να είναι διαθέσιμος σε… τιμή ευκαιρίας σε λίγες μέρες, εάν οι Αλεπούδες δεν καταφέρουν να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στην πρώτη κατηγορία. Η Νιουκάστλ θέλει εδώ και πολύ καιρό τον Μάντισον, η Άρσεναλ ενδιαφέρεται, ενώ σε περίπτωση που η τιμή του πέσει θα «μπουν» στο παιχνίδι και άλλοι σύλλογοι.

 

Οι Κόκκινοι Διάβολοι θέλουν να προσθέσουν δύο από τους παραπάνω Άγγλους διεθνείς στο ρόστερ τους και θα το επιχειρήσουν, την ώρα που αναμένονται εξελίξεις στο μέτωπο της αλλαγής ιδιοκτησίας, με το Σεϊχη Αλ Τάνι και τον Σερ Τζιμ Ράτκλιφ να είναι οι δύο βασικοί «μνηστήρες» των μετοχών που ανήκουν αυτή τη στιγμή στους Γκλέιζερς. Περισσότερα για τα ιδιοκτησιακά της Γιουνάιτεντ, εδώ.

Online σεμινάριο αθλητικής δημοσιογραφίας με τους Premierleaguefans!

 

 

 


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.