Ορισμένοι ποδοσφαιριστές δεν θα ακολουθήσουν τους συλλόγους τους στη δεύτερη κατηγορία.

Λιντς, Λέστερ και Σαουθάμπτον δεν τα κατάφεραν να κερδίσουν την παραμονή τους και επιστρέφουν στην Τσάμπιονσιπ. Ωστόσο, ορισμένοι από τους παίκτες τους αξίζουν να μείνουν στην Πρέμιερ Λιγκ, μέσω μετακίνησης σε άλλη ομάδα. Ας δούμε μερικούς από αυτούς αναλυτικά:

Λέστερ:

Μάντισον

Ο δημιουργικός χαφ της Λέστερ είναι βέβαιο ότι θα βρει καλό συμβόλαιο στην πρώτη κατηγορία, με αρκετές ομάδες να ενδιαφέρονται εδώ και καιρό και τη συμφωνία του με τις Αλεπούδες να λήγει το 2024. Είναι βέβαιο πως θα αλλάξει φανέλα.

Μπαρνς

Τεράστια η πρόοδος του Άγγλου εξτρέμ. Πέτυχε 13 γκολ σε 34 ματς και πολλοί σύλλογοι τον... ονειρεύονται, επομένως αναμένεται να μείνει στην Πρέμιερ Λιγκ.

Τίλεμανς

Ελεύθερος μένει ο Βέλγος μέσος, αφού αρνήθηκε να ανανεώσει με τη Λέστερ. Πολλά κλαμπ θα κινηθούν για την υπογραφή του και υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να μείνει στην Αγγλία.

Εντιντί

Ο Νιγηριανός χαφ «χάθηκε» στη συνολική κακή σεζόν των Αλεπούδων. Έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο και υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να πάρει μεταγραφή σε άλλο σύλλογο.

Καστάνιε

Ο Βέλγος πλάγιος φουλ μπακ ήταν από τους διασωθέντες της Λέστερ και δεν θα δυσκολευτεί να βρει συμβόλαιο σε ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ ή σε άλλες λίγκες της Ευρώπης, επομένως το πιθανότερο είναι να μην ακολουθήσει την ομάδα στην Τσάμπιονσπ.

Online σεμινάριο αθλητικής δημοσιογραφίας με τους Premierleaguefans!

Λιντς Γιουνάιτεντ:

Χάρισον

Λίγους μήνες πριν τον υποβιβασμό της Λιντς είχε ανανεώσει με νέο πολυετές συμβόλαιο. Είναι δεδομένο ότι υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από άλλες αγγλικές ομάδες, ενώ δεν είναι γνωστό εάν υπάρχει ρήτρα αποχώρησης λόγω επιστροφής στην Τσάμπιονσιπ.

Άαρονσον

Ο Αμερικανός χαφ έχει ρήτρα αποχώρησης σε περίπτωση υποβιβασμού. Έκανε αρκετά καλή σεζόν με τα Παγώνια (σ.σ. 36 ματς, ένα γκολ και τρεις ασίστ) και έχει ήδη ενημερώσει τους εκπροσώπους του να αναζητήσουν ευκαιρίες.

Άνταμς

Ο έτερος Αμερικανός της Λιντς ξεκίνησε δυναμικά τη χρονιά αλλά στη συνέχεια η απόδοσή του έπεσε και τραυματίστηκε, ολοκληρώνοντας τελικά την παρουσία τουμε 24 συμμετοχές. Δεν είναι ξεκάθαρο αν θα συνεχίσει ή όχι στην ομάδα.

Μεσλιέ

Φέτος δεν ήταν σταθερός, με αποτέλεσμα να χάσει τη θέση του από τον Ρόμπλες όταν ανέλαβε ο Σαμ Άλαρνταϊς. Ωστόσο, στα 23 του έχει ήδη τρεις «γεμάτες» σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ, όντας πολύ καλός στις δύο πρώτες, επομένως έχει πολλούς θαυμαστές σε Αγγλία και Ευρώπη.

Ρόκα

Ο Ισπανός μέσος αρέσει σε αρκετές ομάδες της χώρας του, ενώ ενδέχεται να υπάρξει ενδιαφέρον για εκείνον και σε Αγγλία και Γερμανία. Θεωρείται βέβαιο πως θα έχει ευκαιρίες ώστε να αποχωρήσει από τη Λιντς.

Ροντρίγκο

Ο 32χρονος επιθετικός αποτελεί σημείο αναφοράς της επίθεσης των Παγωνιών (13 γκολ σε 31 ματς φέτος). Ωστόσο, είναι και ο πιο ακριβοπληρωμένος της παίκτης, αλλά και σε προχωρημένη ηλικία, επομένως θεωρείται ιδιαίτερα αμφίβολο να την ακολουθήσει στην Τσάμπιονσιπ. Έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο.

Σινιστέρα

Ο Κολομβιανός εξτρέμ έκανε πολύ καλά παιχνίδια προτού μείνει εκτός δράσης. Το γεγονός αυτό, άλλωστε, ότι τραυματίστηκε, ενδέχεται να... τον κρατήσει στο Έλαντ Ρόουντ εάν άλλα κλαμπ διστάσουν να επενδύσουν σε εκείνον αυτό το καλοκαίρι.

Online σεμινάριο αθλητικής δημοσιογραφίας με τους Premierleaguefans!

Σαουθάμπτον:

Γουόρντ-Πράους

Ο αρχηγός της Σαουθάμπτον είναι βέβαιο πως θα μείνει στην Πρέμιερ Λιγκ, αφού το επίπεδό του είναι πολύ ανώτερο από εκείνο της δεύτερης κατηγορίας της Αγγλίας. Θα είναι ένα από τα «καυτά» ονόματα της αγοράς.

Λιβραμέντο

Ο πλάγιος μπακ των Αγίων έχει αποδείξει την αξία του στο υψηλότερο επίπεδο και αναμένεται να έχει προτάσεις από την κορυφαία κατηγορία, με τη Σαουθάμπτον να καλείται να επιλέξει αν θα προσπθήσει να τον κρατήσει ή αν θα τον παραχωρήσει.

Σαλισού

Εξαιρετικές εμφανίσεις έχει πραγματοποιήσει στην Πρέμιερ Λιγκ ο σέντερ μπακ της Σαουθάμπτον. Η ομάδα του ήταν πολύ διαφορετική όταν εκείνος βρισκόταν στο γήπεδο, σε σχέση με τα ματς που έλειπε. Θα απασχολήσει άλλες ομάδες αλλά έχει συμβόλαιο.

Λάβια

Μόλις στα 19 του χρόνια ο Βέλγος χαφ εντυπωσίασε με την ωριμότητά του και είναι στη λίστα ομάδων της Πρέμιερ Λιγκ και όχι μόνο. Η Μάντσεστερ Σίτι διαθέτει ρήτρα επαναγοράς του.

Online σεμινάριο αθλητικής δημοσιογραφίας με τους Premierleaguefans!

 


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.