Λέστερ: Ο Μαρέσκα νέος προπονητής - Πωλείται ο Καστάνιε

Αλλαγή στον πάγκο των Αλεπούδων, μπαίνουν στο μεταγραφικό παζάρι.

Η Λέστερ ανακοίνωσε την πρόσληψη του Έντσο Μαρέσκα, ο οποίος αποχώρησε από βοηθός του Πεπ Γκουαρντιόλα για να γίνει πρώτος προπονητής στην ομάδα της Τσάμπιονσιπ. Υπέγραψε μέχρι το 2026.

Online σεμινάριο αθλητικής δημοσιογραφίας με τους Premierleaguefans!

Παράλληλα το κλαμπ ευχαρίστησε τους Ντιν Σμιθ, Κρεγκ Σέξπιρ και Τζον Τέρι για την προσπάθειά τους να κρατήσουν την ομάδα στην Πρέμιερ Λιγκ.

 

Μετά από την ανακοίνωση για αποδέσμευση επτά ποδοσφαιριστών, οι Αλεπούδες πλέον κοιτάζουν τα ζητήματα που αφορούν αφίξεις παικτών, αλλά και πωλήσεις έμψυχων περιουσιακών τους στοιχείων, όπως οι Τζέιμς Μάντισον, Χάρισον Μπαρνς και Τίμοθι Καστάνιε. Οι δύο πρώτοι είναι στη μεταγραφική λίστα πολλών συλλόγων αλλά δεν έχει γίνει καμία επίσημη πρόταση ως τώρα. Για τον τελευταίο, Άρσεναλ, Γιουβέντους και Ατλέτικο Μαδρίτης ενδιαφέρονται, με τη Λέστερ να ζητά 15 εκατομμύρια ευρώ για να τον παραχωρήσει.

Online σεμινάριο αθλητικής δημοσιογραφίας με τους Premierleaguefans!

Ο 27χρονος φουλ μπακ δήλωσε σχετικά:

«Θα δούμε τι θα φέρει το μέλλον. Πρέπει να παρθεί μια απόφαση. Είναι περίπλοκο το θέμα. Μπορείς να περιμένεις για έναν κορυφαίο σύλλογο να έρθει να σε αγοράσει, αλλά τι θα γίνει εάν αυτό δεν συμβεί; Δεν το σκέφτομαι ακόμα, είναι νωρίς».

 


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.