Για τριπλό μεταγραφικό «χτύπημα» η Άρσεναλ! - Υπό παραχώρηση ο Παρτέι

Ιδιαίτερα ενεργοί στο θερινό παράθυρο οι Κανονιέρηδες.

Η δεύτερη θέση στη σεζόν που ολοκληρώθηκε, αλλά και η επιστροφή στο Τσάμπιονς Λιγκ, έχει… ανοίξει την όρεξη στην Άρσεναλ, η οποία ετοιμάζεται να ενισχυθεί με μεταγραφές και να διεκδικήσει τρόπαια στη νέα σεζόν.

Online σεμινάριο αθλητικής δημοσιογραφίας με τους Premierleaguefans!

Είναι το φαβορί στην υπόθεση του Ντέκλαν Ράις, έχοντας συμφωνήσει με τον παίκτη και συζητώντας με τη Γουέστ Χαμ. Εάν δεν επικεντρωθεί στο θέμα Ράις η Μάντσεστερ Σίτι, τότε η Άρσεναλ έχει πολλές πιθανότητες να κάνει δικό της τον Άγγλο μέσο.

Πολύ κοντά σε μετακόμιση στο Έμιρεϊτς βρίσκεται ο Κάι Χάβερτς, ο οποίος τα έχει βρει σε όλα με την ομάδα του Μικέλ Αρτέτα και επιθυμεί να αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του Ισπανού προπονητή. Αναμένεται να βρεθεί η «χρυσή τομή» με την Τσέλσι και να ντυθεί στα χρώματα της Άρσεναλ μέσα στις επόμενες ημέρες.

Ένας καινούριος μεταγραφικός στόχος για τους Κανονιέρηδες είναι ο Γιουριέν Τίμπερ. Ο σέντερ μπακ του Άγιαξ θέλει να αγωνιστεί στην Πρέμιερ Λιγκ, οι Ολλανδοί ζητούν 50 εκατομμύρια λίρες και η Άρσεναλ δίνει 30 εκ. αλλά οι διαπραγματεύσεις είναι σε αρχικό στάδιο και θεωρείται ότι οι δύο σύλλογοι θα συμφωνήσουν. Ο Τίμπερ είναι 22 ετών και φέτος είχε 47 ματς με δύο γκολ και ισάριθμες ασίστ, συνολικά για όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα του Αίαντα. Πέρσι είχε συνδεθεί με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, περισσότερα εδώ.

 

Όσον αφορά τις πιθανές αποχωρήσεις, ο Τόμας Παρτέι έχει δεχτεί προτάσεις από τη Σαουδική Αραβία, τον νέο μεγάλο «παίκτη» στα μεταγραφικά. Ο Γκανέζος τις εξετάζει και το λονδρέζικο κλαμπ του έδωσε την άδεια να μιλήσει με άλλες ομάδες, αλλά για να αποχωρήσει θα πρέπει να ικανοποιηθεί οικονομικά και η Άρσεναλ. Ο 30χρονος αμυντικός χαφ είχε φέτος 40 συμμετοχές με τρία γκολ για όλες τις διοργανώσεις.

Αν ο Παρτέι πουληθεί, πιθανότερος αντικαταστάτης του είναι ο Ρομέο Λάβια της Σαουθάμπτον, τον οποίο πάντως παρακολουθούν και άλλες ομάδες.

Online σεμινάριο αθλητικής δημοσιογραφίας με τους Premierleaguefans!

 

 

 


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.