Έμερι: «Ο Ντιαμπί προσαρμόζεται γρήγορα, μας βοηθάει η ποιότητά του»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο προπονητής των Villans για το ακριβότερο μεταγραφικό απόκτημα στην ιστορία του κλαμπ.

Νίκη και 3 πόντους για την ομάδα της Άστον Βίλα, με αντίπαλο την Μπέρνλι με τον Μάτι Κας και τον Μούσα Ντιαμπί να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο τελικό 1-3. Δύο γκολ πέτυχε ο Πολωνός δεξιός μπακ, ενώ τη στιγμή που η Μπέρνλι είχε μειώσει σε 1-2 και πίεζε για ακόμα ένα γκολ, ήρθε ο Γάλλος να σκοράρει, κλειδώνοντας την επικράτηση των φιλοξενούμενων.

Ο προπονητής της ομάδας από το Μπέρμιγχαμ, Ουνάι Έμερι, μίλησε για την απόδοση του Γάλλου μεσοεπιθετικού Ντιαμπί, ο οποίος με 1 γκολ και 1 ασίστ βοήθησε την ομάδα του να φτάσει στη νίκη: «Η προσαρμογή του Ντιαμπί στην ομάδα προχωράει αρκετά γρήγορα. Ωστόσο αυτή η προσαρμογή, είναι πολύ σημαντική και κάθε παιχνίδι βοηθάει τόσο τον Γάλλο να μάθει τους συμπαίκτες του, όσο και τους υπόλοιπους παίκτες να γνωρίσουν καλύτερα το τρόπο παιχνιδιού του Μούσα Ντιαμπί».

Στη πορεία, σε ερώτηση σχετικά με τη θέση του Ντιαμπί στο γήπεδο δήλωσε: «Είναι ένας αρκετά ευέλικτος παίκτης για εμάς, και σκοπεύουμε να το χρησιμοποιήσουμε σε διάφορες θέσεις μέσα στο γήπεδο, στη πορεία της σεζόν. Είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα και η ικανότητα του στο σκοράρισμα και στις ασίστ, είναι μεγάλη. Προσθέτει ποιότητα στην ομάδα και με τις δεξιότητες του, γινόμαστε πιο δυνατοί σαν σύνολο».

Επιμέλεια: Σταύρος Πετρέλλης


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.