Fantasy: GW4 Preview - Η προεπισκόπηση της 4ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ

Τι περιμένουμε στο ερχόμενο ποδοσφαιρικό τριήμερο.

Ο Αύγουστος βγαίνει, ο κόσμος απολαμβάνει τα τελευταία του μπάνια και εμείς είμαστε εδώ και συνεχίζουμε το έργο μας, ακάθεκτοι. Αισίως προβαίνουμε στην 4η εβδομάδα του αγαπημένου μας πρωταθλήματος και κορυφαίου στον κόσμο. Με την δική μας FPLική νότα, πάμε να ρίξουμε μια ματιά στο τι θα ακολουθήσει αυτό το σαββατοκύριακο.

Πριν προχωρήσεις σιγουρέψου ότι έχεις μπει στην fantasy λίγκα μας όπου τρέχει, με κωδικό aw2m79.

Η αυλαία ανοίγει με το Λούτον – Γουέστ Χαμ. Παρασκευή βράδυ, κανονίστε ένα ποτάκι με φίλους, μια έξοδο με την κοπέλα σας. Μην γίνεστε αρρωστάκια και καθίσετε και δείτε το παιχνίδι. Εκτός αν το δείτε με τους φίλους σας, ενώ τρώγεστε ποιος θα τερματίσει πιο ψηλά στην mini-league σας και αν ο Bowen πάει καλύτερα από τον Morris. Ε μόνο τότε, ναι.

Σάββατο, στο καθιερωμένο ματς των 14:30 (Ώρα Ελλάδος), η Σέφιλντ υποδέχεται την Έβερτον και το μόνο που προμηνύει το ματς είναι χαμένο clean sheet του Pickford, συγνώμη για το spoiler, owners. Α και περαστικά σας.

Γεμάτο το μενού στις 17:00 με 4 παιχνίδια που χρειάζεσαι επειγόντως κάλυψη λεπτό προς λεπτό. Θερμή παράκληση στη Nova, δεν ενδιαφέρει κανένα η Bundesliga που παίζει την ίδια ώρα, ευχαριστώ. Μπρέντφορντ – Μπόρνμουθ. Παιχνίδι με ρυθμό και γκολ περιμένω από εδώ, ιδανικά με returns από Mbeumo. Σκληροτράχηλη η Μπόρνμουθ μέχρι στιγμής περιμένω να προβάλει αντίσταση. Μπέρνλι – Τότεναμ. Δεν έχει δείξει ακόμα σημάδια ζωής η Μπέρνλι του Κομπανί, αντιθέτως με την Τότεναμ του Ποστέκογλου , που παίζει εξαιρετικό επιθετικό ποδόσφαιρο , τον Μαντισον να θεωρείται από τώρα η κορυφαία μεταγραφή του καλοκαιριού και η ομάδα να βαδίζει επιτέλους στον σωστό δρόμο. Τσέλσι – Φόρεστ. Ετοιμαστείτε να γεμίσετε με πόντους τα μπατζάκια σας, Jackson και Sterling owners, ή και όχι βασικά, η Φόρεστ δεν είναι όσο σάκος του μπόξ δείχνει. Καλείτε να φύγει με το τρίποντο ο Ποκετίνο με κάθε κόστος. City – Fulham. Με τον Πεπ ακόμα να αναρρώνει σε κάποιο νοσοκομείο της Ισπανίας, τον Φόντεν μάλλον να είναι ακόμα τουαλέτα αλλά και τον Χάλαντ να μαζεύει ακόμα ένα τρόπαιο μέσοβδομαδα, θεωρώ η Σιτι θα προβεί σε ακόμα μια άνετη νίκη κόντρα σε μια κακή μέχρι στιγμής Φούλαμ, η οποία βέβαια απέσπασε ισοπαλία από την Άρσεναλ, την περασμένη εβδομάδα. Βρε λέτε ; Η ημέρα κλείνει με ένα αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι ανάμεσα σε Μπράιτον και Newcastle. Δεν ξέρω τι να περιμένω. Ας κερδίσει το ποδόσφαιρο.

Κυριακή ημέρα οικογένειας, αλλά μετά το τραπέζι εννοείται ότι στήνεσαι νταγλαρισμένος μπροστά στην τηλεόραση και παρακολουθείς τα ματς των 16:00, όποιος και να παίζει. Βέβαια, εσείς που το κάνετε, σας έφτιαξα την μέρα. Λίβερπουλ – Άστον Βίλα. Σεληνιασμένος ο Ντάργουιν μετά από τα 2 γκολ, με τα οποία γύρισε μόνος του το ματς, ερχόμενος ως αλλαγή. Ανανεωμένη και με ωραίο ποδόσφαιρο η Άστον Βίλα επί Έμερι. Κρίσταλ Πάλας – Γουλβς όποιος δεν θέλει να δεί ματς αλλά να ρίξει μεσημεριανό υπνάκο. ΕΖΕ, ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ. Η αγωνιστική κλείνει με το πολυαναμενόμενο ντέρμπι της αγωνιστικής, United – Arsenal . Και οι δύο θέλουν το ματς, για λόγους ψυχολογίας και κύρους. Ας κερδίσει ο καλύτερος και κυρίως μην πάει χαμένο το απόγευμα Κυριακής μας.

Έχει ακόμα σημασία η Αρχηγεία ; (Captaincy)

Χάλαντ και πάλι Χάλαντ. Όσο θα παίζει κόντρα σε πολύ κατώτερες ομάδες, δεν μπορούμε να κάνουμε και αλλιώς. Χαίρομαι εσάς τους τολμηρούς που βγαίνεται μετά το τέλος και φλεξάρετε τις τυφλές επιλογές σας. Κοχονάτοι. Για εσάς λοιπόν τους λίγους και μη βαρετούς παίχτες, έχει differential αρχηγούς το μαγαζί. Mbeumo κόντρα στη Μπόρνμουθ. 90 λεπτά, talisman με την φυγή του Toney, πέναλτι. Μπορεί εύκολα να haulάρει, το έχει ξανά κάνει. Jackson – Sterling – Chilwell δεν φαίνονται άσχημες επιλογές. Όποιος έχει ξεμείνει με Salah, γιατί όχι. Madisson, μπα. Αλήθεια ρε κουφάλες πως τα πετυχαίνετε κάθε αγωνιστική, εγώ ούτε να τα φανταστώ μπορώ, μπράβο σας.

Τα spicy differentials της αγωνιστικής: ()

Γλυκό κοιτάω από την περασμένη εβδομάδα τον Bowen, ο οποίος παίζει με Λούτον αλλά μετά χαλάει το πρόγραμμα του. One week punt. Με ευχαριστείτε αργότερα. Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου, θα πέσει να σε πλακώσει λένε. Heung-min Son θα πω εγώ. Ποιος Madisson; Με Richarlison ενδεχομένως τραυματίας, ίσως ξεκινήσει στην κορυφή κόντρα στην Μπερνλι. Μην μου λέτε ότι δεν σας τα έλεγα μετά. Μήπως να μπούμε από τώρα στο πλοίο του Darwin, ή μιλάει ο ενθουσιασμός. Ναι αφήστε το είναι νωρίς. Ξεχωριστή αναφορά σε Eze και Foden που δεν πληρούν τα κριτήρια για είσοδο στην στήλη αλλά αποτελούν εξαιρετικές επιλογές αυτή την εβδομάδα.

Ελπίζω η αγωνιστική να πάει καλά σε όλους σας και εδώ θα είμαστε την άλλη εβδομάδα να φανερώσουμε τους ονειροπόλους της λίγκας μας για άλλη μια αγωνιστική.

Και όπως λέει και ο Κουφαλίτσας, αν κάτι πάει στραβά, χαμογελάστε στραβά!

Επιμέλεια : Αναστάσης Ηλιάδης


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.