Ντοκού: «Οι παίκτες της Σίτι φαίνονται καλοί στην τηλεόραση, αλλά είναι ακόμα καλύτεροι!»

Ο Βέλγος εξτρέμ κάνει τα πρώτα του βήματα στην ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Η Μάντσεστερ Σίτι κέρδισε τη γηπεδούχο ομάδα Γουέστ Χαμ, το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου. Τα «Σφυριά» προηγήθηκαν νωρίς στο ματς, με την πρωταθλήτρια να δυσκολεύεται να βρει δίχτυα. Παρόλα αυτά, στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου, μια έμπνευση του Ζερεμί Ντοκού από τα αριστερά, αποτέλεσε το έναυσμα ώστε η Σίτι να ξεκλειδώσει, να βάλει το γκολ της ισοφάρισης και τελικά να πάρει το ματς με 1-3, με τον Μπερνάρντο Σίλβα και τον Χάαλαντ να διαμορφώνουν το τελικό σκορ.

Ο νεαρός Βέλγος, αποκτήθηκε το καλοκαίρι, ώστε να αντικαταστήσει τον Μαχρέζ και ήδη φαίνεται πως έχει αρχίσει να δίνει πράγματα στην ομάδα.

«Κάθε αγώνας και κάθε προπόνηση, για εμένα, αποτελούν ένα μάθημα. Από το τελευταίο παιχνίδι ενάντια στη Φούλαμ, έμαθα ότι πρέπει να παραμένω συνεχώς ήρεμος. Το βασικότερο είναι να μην χάσεις την κατοχή της μπάλας και αυτό, είναι κάτι στο οποίο ακόμα μπορώ να γίνω καλύτερος. Όλο το μυστικό είναι στο να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, όταν η μπάλα είναι στα πόδια σου και να έχεις αυτοπεποίθηση. Αυτό, είναι κάτι το οποίο πήγε καλά σήμερα, ωστόσο, θέλω να το βελτιώσω κι άλλο», δήλωσε ο Ντοκού.

«Είναι απολαυστικό να παίζεις με νέους συμπαίκτες. Στην τηλεόραση φαίνονται πολύ καλοί, αλλά στην πραγματικότητα είναι ακόμα καλύτεροι».

Τέλος, όταν ρωτήθηκε για το πολύ όμορφο γκολ που πέτυχε κόντρα στη Γουέστ Χαμ, είπε: «Ξεκινήσαμε την ανάπτυξη της επίθεσης από πίσω, ψάχνοντας να βρούμε τον ελεύθερο παίκτη, τον Άλβαρεζ, και αυτός στη συνέχεια, είδε εμένα. Προσπάθησα να ακολουθήσω τη πορεία της μπάλας, ανέβασα ταχύτητα, ώστε να βρεθώ ένας με έναν με τον αντίπαλο μου και τελικά αποφάσισα να σουτάρω. Το λέω τώρα λες και ήταν κάτι απλό, αλλά δεν ήταν. Ήταν ένα πολύ ωραίο γκολ».

Επιμέλεια: Σταύρος Πετρέλλης


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.