Τσέλσι: Εντυπωσιάζει ο Πάλμερ, πλησιάζει η επιστροφή του Ενκουνκού

Οι Μπλε δείχνουν εμφανή σημάδια αγωνιστικής βελτίωσης, την ώρα που ο Γάλλος φορ ετοιμάζεται για το επίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα τους.

Το περασμένο καλοκαίρι, για ακόμη μια μεταγραφική περίοδο. η Τσέλσι σόκαρε τους ποδοσφαιρόφιλους, δαπανώντας τεράστια ποσά για την ενίσχυσή της. Παρότι το φετινό της ξεκίνημα δεν άφησε κανέναν ικανοποιημένο, στα τελευταία παιχνίδια η βελτίωσή της είναι φανερή και μετράει 3 νίκες και μια ισοπαλία στα πιο πρόσφατα ματς της.

Σημαντικό ρόλο σε αυτό έπαιξε και ο Κόουλ Πάλμερ, ο οποίος έχει πετύχει δύο γκολ σε έξι συμμετοχές, ενώ στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια ξεκινάει βασικός. Αξίζει να σημειωθεί ότι είχε αποκτηθεί στο κλείσιμο της μεταγραφικής περιόδου, έναντι 40 εκατομμυρίων λιρών, ερχόμενος από τη Μάντσεστερ Σίτι.

«Από την πρώτη στιγμή που ήρθε στην Τσέλσι μπορούσες εύκολα να δεις το ταλέντο του στην προπόνηση, αλλά τώρα το δείχνει και στα παιχνίδια. Μας έχει βοηθήσει πάρα πολύ από όταν ήρθε», δήλωσε για τον 21χρονο Άγγλο ο Κόνορ Γκάλαχερ.

Εξάλλου, ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο θα μπορεί σύντομα να υπολογίζει στον Κρίστοφερ Ενκουνκού. Ο 25χρονος επιθετικός είχε γίνει η πρώτη χρονικά μεταγραφή της Τσέλσι στο θερινό παζάρι, ερχόμενος από τη Λειψία έναντι 52 εκ. λιρών. Ωστόσο, τραυματίστηκε στη διάρκεια φιλικού αγώνα και έμεινε εκτός για μερικούς μήνες. Το τελευταίο διάστημα όμως δείχνει να κερδίζει έδαφος και μόλις είναι απόλυτα έτοιμος από άποψη φυσικής κατάστασης αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά τη γραμμή κρούσης των Λονδρέζων.

 


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.