Τα 5 πιο «καυτά» ονόματα παικτών ενόψει μεταγραφών Ιανουαρίου

Οι αγγλικές ομάδες κάνουν ήδη τα πλάνα τους για πιθανές προσθαφαιρέσεις των ρόστερ τους στο χειμερινό παράθυρο.

Απέχουμε μόλις μερικές εβδομάδες πια από τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και ήδη οι φήμες για παίκτες που αναμένεται να αλλάξουν φανέλα έχουν αυξηθεί σημαντικά.

Η Νιουκάστλ Γιουνάιτεντ αναμένεται να βγει στην αγορά για την εύρεση του αντικαταστάτη του Σάντρο Τονάλι, ο οποίος τιμωρήθηκε με 10μηνο αποκλεισμό από τα γήπεδα εξαιτίας παράνομου στοιχηματισμού. Ο εθισμός στον τζόγο εξελίσσεται σε σημαντικό πρόβλημα (περισσότερα εδώ) για τους ποδοσφαιριστές, με τον Άιβαν Τόνεϊ της Μπρέντφορντ να έχει ήδη τιμωρηθεί για τους ίδιους λόγους και τον Νικολό Τζανιόλο της Άστον Βίλα να ερευνάται.

Οι Καρακάξες φέρονται να έχουν στη λίστα τους δύο παίκτες ως πιθανούς αντικαταστάτες του Τονάλι. Ο ένας είναι ο Ρούμπεν Νέβες, ο οποίος το περασμένο καλοκαίρι ακολούθησε το κύμα ποδοσφαιριστών που συνεχίζουν την καριέρα τους στη Σαουδική Αραβία. Ο πρώην χαφ της Γουλβς θα ήταν μια πολύ καλή λύση για το κενό που δημιούργησε η τιμωρία του Ιταλού στη μεσαία γραμμή της ομάδας του Έντι Χάου, ωστόσο υπάρχουν και άλλες αγγλικές ομάδες που εξετάζουν την περίπτωση του Νέβες.

Ένα άλλο όνομα που εμφανίζεται στο ρεπορτάζ της Νιουκάστλ είναι αυτό του Κάλβιν Φίλιπς. Ο Άγγλος αμυντικός χαφ είναι στόχος πολλών συλλόγων της Πρέμιερ Λιγκ (αλλά και ομάδων της Ιταλίας) και αναμένεται να αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Σίτι τον Γενάρη. Στη φετινή σεζόν ο Πεπ Γκουαρντιόλα δεν έχει στα βασικά του πλάνα τον Φίλιπς και ο παίκτης επιθυμεί να αλλάξει φανέλα ώστε να έχει χρόνο συμμετοχής που θα του επιτρέψει να διεκδικήσει την κλήση στην εθνική ομάδα της χώρας του για το Euro 2024.

Εξάλλου, ο Τόμας Παρτέι έχει χάσει τη θέση του στη βασική ενδεκάδα της Άρσεναλ και έχει ζητήσει από τους εκπροσώπους του να του βρουν άλλη ομάδα. Το περασμένο καλοκαίρι βρέθηκε κοντά σε μετακόμιση στη Γιουβέντους, ενώ είχε και σημαντικές προτάσεις από τη Σαουδική Αραβία, ωστόσο τελικά παρέμεινε στους Κανονιέρηδες.

Όσον αφορά τον Τζέιντον Σάντσο, η σχέση του με τον Έρικ Τεν Χαγκ έχει φτάσει στα άκρα και ο 23χρονος εξτρέμ δεν υπολογίζεται στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μάλιστα, σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ του έχει απαγορευτεί να συμμετέχει σε οποιαδήποτε εκδήλωση της ομάδας αλλά και να τρώει μαζί με τους συμπαίκτες του (!). Σύλλογοι από όλη την Ευρώπη έχουν προσεγγίσει τους Κόκκινους Διαβόλους για να αποκτήσουν τον παίκτη, ωστόσο τον θέλουν με τη μορφή δανεισμού, κάτι που περιπλέκει τα πράγματα.

Τέλος, πολλές ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ ενδιαφέρονται για τον Μαρκ Γκουέχι της Κρίσταλ Πάλας. Ο Άγγλος στόπερ είναι από τους κορυφαίους παίκτες του πρωταθλήματος στη θέση του και παρότι οι Αετοί θέλουν να τον διατηρήσουν στο δυναμικό τους, αναμένεται να έχουν έντονο ανταγωνισμό.


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.