Fantasy Λίγκα των Premierleaguefans, 10η αγωνιστική: Η βαθμολογία

Όσα έγιναν στην δέκατη στροφή του φετινού πρωταθλήματος, μέσα από... φανταστική ματιά.

Με ωραία παιχνίδια και πλούσιο θέαμα ολοκληρώθηκε το ΠΣΚ που μας πέρασε. Κυριάρχησαν τα φαβορί και δεν είχαμε εκπλήξεις που να μας προβληματίσουν ιδιαίτερα. Στον φανταστικό μας κόσμο τώρα, ήρθε η στιγμή μετά από δυο αγωνιστικές και την GW8, στην οποία πολλές wildcard δεν περιείχαν τον Haaland, όπως και η δικιά μου φυσικά, με τον Νορβηγό να το παίρνει πατριωτικά και να μας πληγώνει λίγο περισσότερο από ότι έκανε στην άμυνα της United. Τα υπόλοιπα αστέρια του αγγλικού πρωταθλήματος δεν μας τροφοδότησαν όπως θα έπρεπε, με αποτέλεσμα το swing στα σκορ των owners και μη, να βρίσκεται στην διαφορά 20-30 βαθμών. Βέβαια αν τα βάλουμε κάτω και μαθηματικά, ακόμα έχουμε κεφάλι στο σκορ, έχοντας δυο πετυχημένες αρχηγίες με τον Αιγύπτιο.

Αφήνω την τρέχουσα βαθμολογία για να την δείτε, εδώ.

Προτού πάμε να αναλύσουμε όμως μαζί όσα έγιναν στα παιχνίδια της αγωνιστικής, σας παρουσιάζω τους 10 πρωτοπόρους της λίγκας των PremierLeagueFans αλλά και τον κωδικό φυσικά, για εσάς τους λίγο αργοπορημένους.

aw2m79 

Crystal Palace – Tottenham 1:2

Δικαιολόγησε τον τίτλο του φαβορί η Tottenham σε ακόμα ένα παιχνίδι και συνεχίζει να προβάρει στην κορυφή της βαθμολογίας. Συνήθης ύποπτος Son, σκόραρε σε ακόμα ένα παιχνίδι και κλείδωσε την νίκη από νωρίς διπλασιάζοντας τα τέρματα. Το μόνο που κατάφερε η Palace είναι να μειώσει στο τέλος με τον Ayew. Η ομάδα του Hodgson τα βρίσκει ακόμα σκούρα επιθετικά, αμυντική είναι καλή, αλλά καλείται να βρει γρήγορα λύση και έναν καινούριο ηγέτη σαν τον Eze. 

Chelsea – Brentford 0:2

Σάββατο μεσημέρι, ανήμερα 28ης Οκτωβρίου, σαν σε παρέλαση πέρασε νικηφόρα η Brentford μέσα από το Stamford Bridge. Πρωταγωνιστής ο Mbeumo με γκολ και assist. Συνεχίζει τις κακές εμφανίσεις η Chelsea. Πολλά υποσχόμενη η εμφάνιση του Palmer. Και πάλι όμως, κάτι λείπει. Μπήκε αλλαγή μετά από πολύμηνη απουσία λόγω τραυματισμού, ο Reece James και μετράμε αντίστροφα τις μέρες που θα ξανά τραυματιστεί ο γυάλινος. Μένει να γυρίσει και ο Chilwell για να το αποτελειώσουν.

Arsenal – Sheffield Utd 5:0

Πλήρως κυριαρχική η Arsenal κόντρα στην ίσως πιο αδύναμη ομάδα του φετινού πρωταθλήματος. Άνθρωπος του αγώνα ο Eddie Nketiah, που κλήθηκε να μπει στα παπούτσια του τραυματία Jesus και το έκανε και με το παραπάνω, σημειώνοντας 3 γκολ και παίρνοντας την μπάλα της αναμέτρησης σπίτι του.

Bournemouth – Burnley 2:1

Δεν έχουμε και πολλά να σχολιάσουμε από αυτό το ματς, καιρός ήταν να κερδίσει η Bournemouth. Παραμένει αδύναμη η Burnley η οποία όπως όλα δείχνουν θα παλέψει για να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Wolves – Newcastle 2:2

Ισόπαλο το ματς στο Μολινό. Η Wolves πρόβαλε αντίσταση στην Newcastle που αν και πήρε προβάδισμα 2 τερμάτων με τον Callum Wilson δεν κατάφερε να δραπετεύσει με το τρίποντο. Αποχώρησε τραυματίας ο Neto, ο οποίος είναι με διαφορά ο πιο δραστήριος και κομβικός παίχτης φέτος των Λύκων και αναμένουμε να δούμε πως θα καλυφθεί αυτό το κενό, αφού φαίνεται πως θα λείψει πάλι για αρκετό καιρό...

West Ham – Everton 0:1

Με τον Calvert-Lewin να πετυχαίνει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης η Everton του Dyche έφυγε με τεράστιο τρίποντο από την έδρα της West Ham. Δεν απέδωσε όσο θα έπρεπε η παρέα του Bowen, είχε τις ευκαιρίες της αλλά δεν ήταν αποτελεσματική.

Aston Villa – Luton 3:1

Δεν δυσκολεύτηκε η Aston Villa που τέτοια ματς πρέπει να τα καθαρίζει, έχει ένα αρκετό βατό πρόγραμμα και σε συνδυασμό με την Ευρώπη πρέπει να συνεχίσει το σερί. Πολύ καλή επιθετικά, ο Emery έχει κάνει δουλίτσα. Η Luton ανήκει στο κλαμπ μαζί με την Sheffield και την Burnley. Νεοφώτιστες που δεν έχουν δώσει σημάδι ζωής. Άσφαιρος ο Watkins παρότι τα xG που έγραψε. Goal και assist από Diaby που δικαίωσε τους owners του.

Brighton – Fulham 1:1

Με πολλές απουσίες η Brighton, δεν εμπνέει η Fulham. Ισοπαλία με γκολ εκατέρωθεν. Δεν βρήκε τρόπο για το τρίποντο η ομάδα του De Zerbi.

Liverpool – Forest 3:0

Ήρεμο απόγευμα για τους reds, εύκολη νίκη, δεν κατάφερε να αντισταθεί η Forest. Ένα γκολ ο Jota, γκολ και για τον Nunez, ένα για τον Salah που συνεχίζει το σερί των επιστροφών, έχοντας blankάρει μόνο μια φορά μέσα στην σεζόν. Και η αφιέρωση στον Luis Diaz για όσα περνάει με την οικογένειά του που έχει πέσει θύμα απαγωγής στην Κολομβία.

Manchester United – Manchester City 0:3

Σαν σε φιλικό επικράτησε η City μέσα στο Old Trafford. Δύσκολα να χαρακτηριστεί ντέρμπι του Manchester, μέρα με την νύχτα η κατάσταση των δύο ομάδων. Το νορβηγικό ρομπότ επέστρεψε και τιμώρησε τους sellers. Δυο γκολ και μια assist.

 

Επιμέλεια: Αναστάσης Ηλιάδης


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.