Fantasy Λίγκα των Premierleaguefans, 11η αγωνιστική: Η βαθμολογία

Όσα έγιναν στην ενδέκατη στροφή του φετινού πρωταθλήματος, μέσα από... φανταστική ματιά.

Ο κωδικός για την fantasy λίγκα των PremierLeagueFans : aw2m79

Πολύ δύσκολα τα πράγματα για τους FPL Managers, το σαββατοκύριακο που μας πέρασε, αφού η GW11 ήταν μια από τις πιο low-scoring αγωνιστικές όλων των φανταστικών εποχών. Αυτό συνέβη γιατί το template απέτυχε παταγωδώς, οι δημοφιλή αρχηγοί επέστρεψαν ασσόδυα αλλά και πολλές άλλες επιλογές με υψηλό ownership blankαραν. Για να φανταστείτε, όποιος κατάφερε να περάσει τους 30 πόντους, είδε πράσινο βελάκι. Τόσο ψηλά ήταν ο πήχης. Ο μέσος όρος φυσικά, κυμαινόταν στους 20-25 πόντους. Νούμερα, αστεία, πραγματικά. Αφήνουμε πίσω αυτή την μαύρη μέρα, χτίζουμε ψυχολογία και συνεχίζουμε γιατί το παιχνίδι δεν είναι μια κούρσα, αλλά ένας μαραθώνιος. Πάμε να δούμε μαζί και να αναλύσουμε τα αποτελέσματα της 11ης αγωνιστικής.

Η βαθμολογία της Premier League αυτή την στιγμή, εδώ.

FulhamManchesterUnited

Δεν θα σας το κρύψω, αλλά μεσοβδόμαδα υπήρχε ο Maguire σαν επιλογή στο μυαλό μου. Αλλά, αλήθεια δεν αντέχω να τον βλέπω πίσω δίδυμο με τον Evans. Μην σχολιάσω για Onana. Τυχεροί ακόμα μια φορά οι κόκκινοι διάβολοι, η Fulham έχασε πλήθος ευκαιριών, δεν κατάφερε να βάλει την μπάλα στα δίχτυα και την πλήγωσε στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης ο Bruno Fernandez και προκάλεσε σιγή στο Craven Cottage.

 

BrentfordWestHam

Εξαιρετικό παιχνίδι με 5 γκολ και θέαμα. Δύο πολύ δυνατά σύνολα. Moyes και Frank ήρθαν αντιμέτωποι και κανένας από τους δυο δεν είχε σκοπό να κλειστεί πίσω. Ανατροπή στην ανατροπή αλλά στο τέλος κυριάρχησαν οι μέλισσες, που με αυτή την νίκη ξεπέρασαν τα σφυριά στον βαθμολογικό πίνακα και μπήκαν στην δεκάδα.

BurnleyCrystalPalace

Παιχνίδι που φώναζε under. Πολύ πήγαν με τους Guehi και Andersen, λίγοι με τον Mitchell και τους 15 πόντους του. Σας άνοιξε, αλλά σας το δίνω ρε αλήτες. Έχει τον τρόπο να κερδίζει επαγγελματικά ο Hodgson. Επέστρεψε και ο Eze και θα αρχίσει να rollάρει ξανά η Palace.

EvertonBrighton

Θα λέγαμε ότι ο Dyche κατάφερε και εξουδετέρωσε τον De Zerbi, αλλά μήπως έγινε το αντίθετο; Καλύτερη η Everton, έφυγε με το Χ η Brighton από το Goodison Park. Φορτωμένο το πρόγραμμα της με την Ευρώπη, υπάρχει μεγάλο rotation, καλό το πρόγραμμα της FPLικα, προσωπικά περιμένω τον Estupinan να γυρίσει.

ManchesterCityBornemouth

Αν ο Salah επέστρεφε έστω και μια ασσίστ, θα προειδοποιούσα να προσπεράσετε αυτό το κομμάτι, γιατί το ύφος μου θα ήταν άκρως εριστικό. Έπιασαν τόπο οι προσευχές μου, ως non-Haaland owner, ο Νορβηγός δεν είχε καμία συμμετοχή στα γκολ και βγήκε ‘’τραυματίας’’ στο ημίχρονο. Από την άλλη ο Doku, δεν ξέρω τι έπαθε, σαν να έπαιζε μόνος του, 4 ασσιστ και 1 γκολ, 22 FPLικούς πόντους, περισσότερους από κάποιες ομάδες εκεί έξω, no hate.

SheffieldUnitedWolves

Πρώτη νίκη της νεοφώτιστης Sheffield στην φετινή Premier League κόντρα στους λύκους που χωρίς τον Neto, είναι άλλη ομάδα. Φαίνεται η απουσία και το πόσο effective είναι στο επιθετικό κομμάτι. Θα κάνει καιρό να δει ξανά τρίποντο η Sheffield, ας το χαρούν όσο μπορούν.

NewcastleArsenal

Ντέρμπι της αγωνιστικής στο St James Park. Το παιχνίδι ήταν για 0-0, πολύ προσεχτική και τακτική προσέγγιση από Arteta και Howe. Πολύ ένταση και ‘’ξύλο’’. Το γκολ δεν έπρεπε να μετρήσει. Βγήκε η μπάλα και μετά υπήρξε και φάουλ. Μάλλον στο Var έτρωγαν σουβλάκια. Κατάπιε και κάτι κόκκινες ο Atwell.

NottinghamForestAstonVilla

Άλλη μια έκπληξη αυτή την αγωνιστική, η Villa δεν υπήρχε στο παιχνίδι. Πολύ καλή η Forest. Επικράτησε επάξια. Λογικό ήταν κάποτε να μπούκωνε η ομάδα του Emery, δεν είναι όμως κάτι ανησυχητικό.

Luton – Liverpool

Αχ ρε Mo. Στραβοπάτημα για την ομάδα του Klopp. Ο τσαπατσούλης και χαζογκόλης Nunez έγινε πάλι το επίκεντρο της προσοχής με αυτά που έχασα. Δεν μπορώ να καταλάβω τι πάει λάθος με αυτόν. Highlight του παιχνιδιού ο πανηγυρισμός του Diaz στο γκολ της ισοφάρισης, ξεσήκωσε όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη (περισσότερα εδώ).

TottenhamChelsea

 

Λόγω συγκυριών κέρδισε η Chelsea , μόνο έτσι θα μπορούσε να πετύχει hat trick ο Jackson (και έπιασαν τόπο οι δηλώσεις του προπονητή του!). Δύο μοιραίοι τραυματισμοί με Van De Ven και Maddison. Δύο κόκκινες σε Romero και Udogie και το πόσο ψηλά έπαιζε την αμυντική γραμμή ο Postecoglou, με αποτέλεσμα να βγαίνουν όποτε θέλουν στην κόντρα οι μπλε, έφεραν τον διασυρμό με 4αρα, στο ντέρμπι του Λονδίνου. Πρώτη ήττα για τους Πετεινούς.

 

Επιμέλεια : Αναστάσης Ηλιάδης


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.