Fantasy Λίγκα των Premierleaguefans, 13η αγωνιστική: Η βαθμολογία

Όσα έγιναν στην δέκατη τρίτη στροφή του φετινού πρωταθλήματος, μέσα από... φανταστική ματιά.

Θα ξεκινήσω με προσωπικό ύφος και θα σας εκμεταλλευτώ για να βγάλω κάπου τα εσώψυχα μου. 28 (ολογράφως είκοσι οκτώ) , ολόκληρους , πόντους κατάφερα να γράψω αυτή την αγωνιστική. Θα μπορούσα να παραπονιέμαι μέχρι αύριο για κάθε μια μονάδα στην ομάδα μου, που έβαλε το λιθαράκι της για αυτό το πραγματικό κατόρθωμα, αλλά θα σταθώ σε μια από τις δυο μεταγραφές που είχα την έμπνευση να κάνω. Στην wildcard της 8, από την οποία έλειπε ο Haaland, είχα την ευχέρεια να μοιράσω αρκετά τα χρήματα και να επενδύσω στην τριγύρω ομάδα. Ένα από τα differential μου, ήταν ο TAA. Καλό πρόγραμμα, παραδοσιακά ένα από τα πιο high upside pick του παιχνιδιού και τα συναφή. Έπρεπε να έρθει η στιγμή που θα τον διώξω για να πετύχει το πρώτο του γκολ φέτος που χάρισε τον βαθμό στην Liverpool κόντρα στην City. Την θέση του κλήθηκε να καλύψει άλλος ένας γνωστός σε όλους μας premium defender , που μετά από μήνες επέστρεψε από τραυματισμό και με το τρανταχτά χαμηλό ownership , την βελτιωμένη εικόνα της Chelsea αλλά και το fixture run που έρχεται , δεν θα μπορούσα να αντισταθώ και να τον φέρω στην ομάδα μου. Δεν με κράτησαν πίσω , τα μειωμένα λεπτά και το injury prone του αλλά ίσα ίσα ήμουν αισιόδοξος μετά από τις δηλώσεις του την περασμένη εβδομάδα. Το αποτέλεσμα ήταν να αποβληθεί και να έχω χασούρα μόνο από αυτή την μεταγραφή , -11 πόντους. Αυτό είναι το παιχνίδι όμως και θα σταθώ λίγο στο ψυχολογικό βάρος που κουβαλάει μαζί του. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι μια εικονική πραγματικότητα , δεν θα έπρεπε να μας αγγίζει στην πραγματική ζωή. Να ενθουσιαζόμαστε απότομα , να ξενερώνουμε , αλλά όχι να στεναχωριόμαστε και να καθόμαστε να σκάμε αν κάτι πήγε στραβά. Η συμβολή μου, να παίζετε το παιχνίδι με τον δικό σας τρόπο. Είχα σκοπό να φέρω πίσω τον Haaland γιατί με πονάει το rank μου συνεχώς, αλλά σκέφτομαι πόσο πιο διασκεδαστικό είναι το παιχνίδι χωρίς αυτόν. Νομίζω ήρθε η ώρα για κάποια ρίσκα και πειράματα. Αρκετά παραμίλησα όμως, πάμε να ρίξουμε μια ματιά στα παιχνίδια της αγωνιστικής που μας πέρασε.

Θυμηθείτε εδώ την βαθμολογία της Premier League , αυτή την στιγμή.

Η εβδομάδα ξεκίνησε με το ντέρμπι της χρονιάς ενάντια στα δυο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Οι Citizens υποδέχθηκαν την Liverpool, ήταν κυρίαρχοι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, προηγήθηκαν νωρίς με τον Haaland έπειτα από λάθος του Alisson, οι Reds όμως κατάφεραν να φύγουν με τον βαθμό από το Etihad στο τελευταίο τέταρτο της αναμέτρησης. Η City με αυτή την απώλεια βαθμών έδωσε την ευκαιρία στην Arsenal του Arteta λίγες ώρες νωρίτερα να σκαρφαλώσει στην κορυφή , κερδίζοντας αν και δύσκολα την Brentford του Frank. Στην έκπληξη ενδεχομένως της αγωνιστικής , η Newcastle διέσυρε την Chelsea με τέσσερα γκολ. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Antony Gordon αλλά και η αμυντική γραμμή των μπλε. Η σκληροτράχηλη Luton έδειξε παρών και πήρε τεράστιο τρίποντο κόντρα στην Palace, η οποία φαίνεται να ξανά χάνει τον star της, Eze. Κακή η εικόνα για την ομάδα του Hodgson. Η West Ham βρέθηκε πίσω στο σκορ από την Burnley του Kompany, όμως βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και γύρισε το παιχνίδι με δυο assist από τον Kudus. Ματς με υψηλό ρυθμό και 5 γκολ ανάμεσα σε Forest και Brighton. Νικητές οι γλάροι που έχουν μετατραπεί σε νοσοκομείο με αρκετούς τραυματισμούς να τους ταλαιπωρούν. Η Bournemouth επικράτησε εύκολα στην έδρα της Sheffield. Δυο παιχνίδια είχαμε την Κυριακή, μεγάλο διπλό της Villa μέσα στην Tottenham. Ο Son πέτυχε hattrick αλλά είδε τον επόπτη να σηκώνει την σημαία του σε κάθε ένα από αυτά. Ο Watkins πέτυχε το νικητήριο τέρμα. Θα μπορούσαν να είχαν πάρει κάτι τόσο οι πετεινοί, όσο και οι Son captainers. Επιστροφή στις νίκες για την United με το εύκολο 0-3, σκορ που ξεγελάει, αν δείτε την εικόνα του ματς. Το μόνο highlight, το γκολ της σεζόν από τον Garnacho. Δευτέρα, αδιάφορο παιχνίδι ανάμεσα σε Fulham και Wolves, που είχε γκολ και θέαμα. Δυο πέναλτι ο Willian από το παλιά. Πλήρωσε ο Korean guy.

Στα δικά μας τώρα και την λίγκα των premierleaguefans, με κωδικό aw2m79, είχαμε αλλαγές στην βαθμολογία. Χαμηλά σκορ αυτή η αγωνιστική. Παραμένει ίδια η τριάδα στην κορυφή με Μιχάλη (Άσπρο Rice) και τους Γιώργηδες (300 , treno). Eze , Saka και Sterling οι αρχηγοί τους. Gordon , Hee Chan , Kudus ανάμεσα στα κορυφαία pick της αγωνιστικής από τους 10 καλύτερους της λίγκας μας.

Ενημερώνω ότι έχουμε ευρωπαϊκά παιχνίδια μεσοβδόμαδα, μην προβείτε σε μεταγραφές νωρίς εκτός και αν σας είναι τόσο απαραίτητο το 0,1. Ακολουθεί ένα μπουκωμένο πρόγραμμα τον Δεκέμβρη με αρχή την επόμενη εβδομάδα με παιχνίδια, Σάββατο μέχρι την παρά άλλη Κυριακή με μοναδικές κενές μέρες, Δευτέρα και Παρασκευή, ίσα ίσα για να βγούμε και λίγο από το σπίτι. Ελπίζω την επόμενη εβδομάδα να προλάβουμε να σας κρατάμε ζεστούς αλλά και σε μια χαρμόσυνη εισαγωγή λέγοντας σας ότι έφερε κάνα περίεργο πάλι, αλλά δεν πήρε κόκκινη άρα ήταν επιτυχία.

Ξανά μαζί την Παρασκευή με Κουφαλίτσα για το preview της 14ης.

Επιμέλεια: Αναστάσης Ηλιάδης 


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.