Με… μισό ρόστερ συνεχίζει η Γουέστ Χαμ λόγω τραυματισμών και Αφρικανικού!

Τα Σφυριά αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα με ποδοσφαιριστές που θα απουσιάσουν από τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις το επόμενο διάστημα.

Μείον επτά παίκτες από τα πλάνα του Ντέιβιντ Μόγιες μετρούν οι Λονδρέζοι. Οι Τζάροντ Μπόουεν, Λούκας Πακετά, Μικάιλ Αντόνιο, Βλαντιμίρ Τσούφαλ και Κωνσταντίνος Μαυροπάνος έχουν προβλήματα τραυματισμών, ενώ Μοχάμεντ Κουντούς και Ναγιέφ Αγκέρ απουσιάζουν για να αγωνιστούν στο Αφρικανικό Κύπελλο Εθνών.

Για τους Μπόουεν (αστράγαλος) και Πακετά (μυϊκός τραυματισμός) υπάρχουν φόβοι ότι θα λείψουν για αρκετό καιρό, που υπολογίζεται μεταξύ ενός και δύο μηνών!

Την ίδια ώρα, ο Αντόνιο παραμένει εκτός δράσης από τον Νοέμβριο, ενώ αδιευκρίνιστα ζητήματα με τραυματισμούς έχουν και οι Τσούφαλ και Μαυροπάνος.

Σε συνδυασμό με την απουσία των Κουντούς και Αγκέρ λόγω υποχρεώσεων με τις εθνικές τους ομάδες, ο Μόγιες θα κληθεί να αναζητήσει εναλλακτικές λύσεις για τον καταρτισμό της ενδεκάδας της Γουέστ Χαμ στις επόμενες εβδομάδες.

Δεν αποκλείεται μάλιστα να κριθεί ανάγκη για απόκτηση παίκτη στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, με τον Τίλο Κερέρ να είναι ο μόνος ποδοσφαιριστής που μετακινήθηκε μέχρι στιγμής στο χειμερινό παράθυρο, αφήνοντας τα Σφυριά για τη Μονακό (δανεισμός έναντι 500 χιλιάδες ευρώ και οψιόν αγοράς).


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.