Βόμβα από Κλοπ: Αποχωρώ από τη Λίβερπουλ το καλοκαίρι! (vid)

Στο τέλος της σεζόν ο Γερμανός μάνατζερ θα αποτελέσει παρελθόν από τους Κόκκινους, με δική του απόφαση, όπως ανακοίνωσε το αγγλικό κλαμπ.

Σοκ στο ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό κοινό προκάλεσε η είδηση ότι ο Γιούργκεν Κλοπ θα φύγει από τον πάγκο της Λίβερπουλ το ερχόμενο καλοκαίρι.

«Θα αποχωρήσω από την ομάδα στο τέλος της σεζόν. Καταλαβαίνω ότι η είδηση θα σοκάρει πολλούς ωστόσο θα εξηγήσω την απόφαση. Αγαπώ τα πάντα στο κλαμπ αυτό. Αγαπώ την πόλη, τους φιλάθλους μας. Αγαπώ την ομάδα, το προσωπικό, τα πάντα. Αλλά έπρεπε να πάρω αυτήν την απόφαση. Νιώθω... Πως να το πω; Έχω ξεμείνει από ενέργεια. Δεν έχω κανένα πρόβλημα, προφανώς.

Το γνωρίζω καιρό τώρα. Είμαι πολύ καλά αυτή τη στιγμή αλλά δεν μπορώ να ασκήσω αυτό το επάγγελμα πια. Μετά από όλα τα χρόνια που ήμασταν μαζί και μετά τα όσα περάσαμε μαζί... Ο σεβασμός μου για εσάς μεγάλωσε, η αγάπη μου για εσάς μεγάλωσε και το ελάχιστο που σας χρωστάω είναι η αλήθεια. Και αυτή είναι η αλήθεια», ήταν η πρώτη του τοποθέτηση και στη συνέχεια κάλεσε άπαντες να τα δώσουν όλα για να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας στη φετινή σεζόν.

Σήμερα το απόγευμα θα γίνει έκτακτη Συνέντευξη Τύπου ώστε να εξηγήσει αναλυτικά ο Κλοπ τους λόγους για την αποχώρησή του.

 


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.