Τέλος ο Τούχελ από τη Μπάγερν το καλοκαίρι - Οι πιθανοί αντικαταστάτες του

Παρελθόν από το γερμανικό κλαμπ θα αποτελέσει σε μερικούς μήνες ο άλλοτε προπονητής της Τσέλσι, δημιουργώντας... αναταραχή και πιθανό ντόμινο αλλαγών σε πάγκους.

Ο Τόμας Τούχελ ανακοίνωσε ότι θα αποχωρήσει το καλοκαίρι από τη Μπάγερν Μονάχου, η οποία βρίσκεται 8 βαθμούς πίσω από τη Λεβερκούζεν στη Μπουντεσλίγκα, έχει ηττηθεί από τη Λάτσιο (1-0) στο Τσάμπιονς Λιγκ (το δεύτερο παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Μόναχο στις 5 Μαρτίου) και δεν ικανοποιεί με την απόδοσή της.

Ψηλά στη -μακρά- λίστα των Βαυαρών για αντί-Τούχελ είναι ο Τσάμπι Αλόνσο, ο οποίος δείχνει ικανός να τους στερήσει το πρωτάθλημα στη Γερμανία μετά από 11 σερί κατακτήσεις. Η εντυπωσιακή πορεία του Ισπανού στη Λεβερκούζεν, την οποία μετέτρεψε σε διεκδικήτρια του τίτλου μέσα σε έναν χρόνο, έχει βάλει τον Αλόνσο στη λίστα κορυφαίων ομάδων, όπως η Λίβερπουλ, η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπάγερν.

Ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν

Άλλα ονόματα που έχουν συνδεθεί από τα ΜΜΕ με τον πάγκο των Βαυαρών είναι αυτά των Χάνσι Φλικ, Ζοσέ Μουρίνιο, Ζινεντίν Ζιντάν, Γιούλιαν Νάγκελσμαν, Κάρλο Αντσελότι, Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι και Γιούργκεν Κλοπ (ο οποίος ως γνωστόν αποχωρεί το καλοκαίρι από τη Λίβερπουλ, περισσότερα εδώ).

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ίδιος ο Τούχελ γίνεται μια αξιόλογη επιλογή για όσες ομάδες αναζητούν ή αναμένεται να αναζητήσουν σύντομα προπονητή, με το μέλλον του να μην είναι ξεκαθαρισμένο αυτή τη στιγμή.


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.