Μόουζες «4ετίας» στην Τσέλσι!

Ο δεξιός wing-back των «Μπλε» υπέγραψε νέο διετές συμβόλαιο με την ομάδα και θα παραμείνει κάτοικος Λονδίνου ως το 2021!

Η αλλαγή συστήματος από τον Αντόνιο Κόντε στο αγαπημένο του 3-4-3 καθιέρωσε το Νιγηριανό στη δεξιά πτέρυγα της ομάδας και έκτοτε αποτελεί βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος και ήδη από το Νοέμβρη υπήρχαν σκέψεις ανανέωσής του.

Στο πλαίσιο της νέα συμφωνίας με τους Λονδρέζους, ο 26χρονος δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας: «Νιώθω πολύ ενθουσιασμένος. Είμαι χαρούμενος που θα βρίσκομαι για τα επόμενα χρόνια εδώ και που υπογράφω νέα συμφωνία. Τώρα είναι καιρός να συγκεντρωθώ στην ομάδα και να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά, για να βεβαιωθώ ότι θα κερδίζουμε παιχνίδια και θα προσπθήσουμε να κερδίσουμε τη φετινή Πρέμιερ Λιγκ. Διανύουμε σπουδαία σεζόν. Απολαμβάνω το ποδόσφαιρο και έχουμε έναν καλό προπονητή εδώ, που έχει δώσει αυτοπεποίθηση στον κάθε έναν από εμάς. Θέλω να συνεχίσω να το απολαμβάνω και να δουλεύω σκληρά για την ομάδα».



Ο τεχνικός διευθυντής, Μάικλ Εμενάλο, πρόσθεσε απ'την πλευρά του: «Είμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένοι που ο Βίκτορ αποφάσισε να επεκτείνει το συμβόλαιό του. Απολαμβάνει την εξαιρετική του χρονιά και υπό τις οδηγίες του Αντόνιο (σ.σ. Κόντε) αναδείχθηκε σε σημαντικό μέλος της ομάδας. Αυτό το νέο συμβόλαιο είναι η ανταμοιβή της σκληρής δουλειάς και της αφοσίωσης του Βίκτορ στο να πετύχει στην Τσέλσι και πιστεύουμε πως θα έχει μεγάλο ρόλο στις μελλοντικές μας επιτυχίες».

Την τρέχουσα σεζόν ο Μόουζες μετρά 27 εμφανίσεις εν συνόλω (25 πρωτάθλημα, 1 Κύπελλο, 1 Λιγκ Καπ) έχοντας 3 γκολ και 2 ασίστ και φαίνεται πως εν τέλει βρήκε τη...«Γη της Επαγγελίας του».


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.