Ατζέντης Αλντερβάιρελντ: «Νέο συμβόλαιο ή μεταγραφή»!

Ο εκπρόσωπος του Βέλγου κεντρικού αμυντικού της Τότεναμ πήρε θέση σχετικά με τις διαπραγματεύσεις του πελάτη του με τον Λονδρέζικο σύλλογο.

 

Το 2015 ο Τόμπι Αλντερβάιρελντ αποκτήθηκε από τα Σπιρούνια, τα οποία πλήρωσαν 16 εκ. ευρώ την Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο Βέλγος στόπερ ήταν μέλος της εξαιρετικής άμυνας της Τότεναμ (η καλύτερη στο πρωτάθλημα την τελευταία διετία).

 

Ο ατζέντης του παίκτη μίλησε σχετικά με το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του, ένα θέμα το οποίο κρατάει αρκετό καιρό και φαίνεται πως έχει «κολλήσει».

«Ο Τόμπι είναι πάντα καλός. Ακόμα και μετά τον τραυματισμό του επανήλθε πολύ καλά. Τα στατιστικά της Τότεναμ έπεσαν αρκετά όσο έλειψε. Αν κοιτάξεις τα νούμερά του, ο Τόμπι είναι εντυπωσιακός. Αξίζει είτε να πάρει το σωστό συμβόλαιο από την Τότεναμ είτε μια μεταγραφή.

Για μια μεταγραφή, γνωρίζετε ότι μπορεί να φύγει από την Τότεναμ μόνο για 7 ή 8 ομάδες. Σχεδόν όλες οι άλλες κορυφαίες ομάδες ενδιαφέρονται για τον Τόμπι. Δεν υπάρχουν πολλοί κεντρικοί αμυντικοί σαν εκείνον. Αλλά αυτά τα κλαμπς γνωρίζουν επίσης ότι θα πρέπει να διαπραγματευτούν με τον Ντάνιελ Λίβι (πρόεδρο της Τότεναμ και γνωστό για τις σκληρές διαπραγματευτικές του ικανότητες)».

 

Το τρέχον συμβόλαιο του Αλντερβάιρελντ λήγει το 2020, ενώ ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο τόνισε πρόσφατα ότι ο παίκτης είναι πολύ ευχαριστημένος στον σύλλογο και πως η μεταγραφή του Ντάβινσον Σάντσες δεν σχετίζεται σε καμία περίπτωση με πιθανή πώληση του Αλντερβάιρελντ. 


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.