Ενδέχεται να διατηρήσει εκτός ομάδας τον Νταβίντ Λουίζ ο Κόντε

Ο Ιταλός προπονητής άφησε εκτός αποστολής για το ματς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον έμπειρο αμυντικό, κάτι που όπως δήλωσε, μπορεί να ξανασυμβεί, τόσο σε εκείνον όσο και σε οποιονδήποτε άλλο ποδοσφαιριστή του.

Η αντίδραση του Νταβίντ Λουίζ στην απόφαση του Κόντε να τον αντικαταστήσει στον αγώνα με τη Ρόμα για το Τσάμπιονς Λιγκ ήταν πολύ άσχημη, με την κάμερα να πιάνει τον Βραζιλιάνο να βρίζει τον προπονητή του.

(στο 4:22 του παρακάτω βίντεο)

 

Ο Αντόνιο Κόντε άφησε τον παίκτη εκτός από την αποστολή που επέλεξε για το σημαντικό παιχνίδι απέναντι στους Κόκκινους Διαβόλους, δείχνοντας ότι δεν ανέχεται συμπεριφορές αυτού του τύπου.

 

Η Τσέλσι κέρδισε τη Γιουνάιτεντ με 1-0 και ο Δανός στόπερ Αντρέας Κρίστενσεν, αντικαταστάτης του Λουίζ στην ενδεκάδα των Μπλε, ήταν πολύ καλός. Μετά τον αγώνα ο Κόντε ρωτήθηκε εάν ο Νταβίντ Λουίζ έχει μέλλον στον σύλλογο και απάντησε:

«Δεν ξέρω. Θα πρέπει να δουλέψει πολύ σκληρά, όπως όλοι οι άλλοι, διαφορετικά οι ποδοσφαιριστές μπορούν να βρεθούν στον πάγκο ή στην κερκίδα». Όταν του ζητήθηκε να εξηγήσει τι εννοεί με αυτό, συνέχισε λέγοντας:

«Είναι πολύ απλό. Ο προπονητής πρέπει να παίρνει τις σωστές αποφάσεις για την ομάδα και σήμερα η καλύτερη απόφαση για την ομάδα ήταν να παίξει με τον Κρίστενσεν και να έχει στον πάγκο τον Αμπαντού. Και οι δύο είναι νεαροί παίκτες, καλοί παίκτες για το παρόν και το μέλλον του συλλόγου.

Ίσως στο μέλλον αποφασίσω διαφορετικά ή ίσως να συνεχίσω έτσι. Αυτά συμβαίνουν. Πρέπει να πάρω την καλύτερη απόφαση για το κλαμπ και όχι για έναν συγκεκριμένο παίκτη. Είναι απλώς μια τακτική επιλογή.

Αυτό μπορεί να συμβεί σε οποιονδήποτε από τους παίκτες μου, εάν δω ότι δεν είναι σε καλή φόρμα. Είναι νορμάλ να συμβαίνει αυτό. Σήμερα (σ.σ. χθες) αποφάσισα έτσι και ο Κρίστενσεν ήταν φανταστικός. Ήμουν πολύ χαρούμενος για αυτό».


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.