«Κερδίσαμε την καλύτερη ομάδα στον κόσμο, αλλά αυτό δεν μας κάνει καλύτερους από εκείνους»!

Ενθουσιασμένος ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, τόνισε ότι η ομάδα του άξιζε την πρόκριση καθώς επικράτησε της κορυφαίας ομάδας στον κόσμο αυτή τη στιγμή.

Ο Γερμανός μάνατζερ είχε χαρακτηρίσει και πριν από το δεύτερο ματς των προημιτελικών "καλύτερη ομάδα στον κόσμο" τη Μάντσεστερ Σίτι, δήλωση που επανέλαβε και μετά την εξασφάλιση της πρόκρισης των Κόκκινων απέναντι στους Πολίτες.

«Πραγματικά πιστεύω ότι είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο αυτή τη στιγμή. Αυτό ισχύει, αλλά ήξερα ότι μπορούμε να τους κερδίσουμε. Αυτό δεν μας κάνει καλύτερη ομάδα από εκείνους. Είναι απλά ποδόσφαιρο, αυτό είναι το που κάνει τόσο όμορφο το παιχνίδι.

Θα είναι δύσκολα στα ημιτελικά, 100%. Είμαστε πια στα ημιτελικά! Πριν από οτιδήποτε άλλο πρέπει να χαρούμε τη στιγμή γιατί προφανώς έχει περάσει καιρός από την τελευταία φορά που η Λίβερπουλ πήγε σε ημιτελικά και από όταν πήγα εγώ σε ημιτελικά. Τώρα είμαστε εδώ μαζί και είναι μια πολύ ωραία στιγμή.

Είμαστε ακόμα σε φάση που χτίζουμε την ομάδα αλλά είμαστε ήδη πολύ δυνατοί».

 

Για τις -πολλές και σημαντικές- αμφισβητούμενες φάσεις του αγώνα, είπε:

«Ο Πεπ (σ.σ. Γκουαρντιόλα) δεν θα είναι χαρούμενος. Δεν είδα ξανά τις φάσεις ακόμα. Αλλά συνολικά στα δύο ματς πραγματικά πιστεύω ότι το αξίζαμε. Απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι καταφέραμε να έχουμε αριθμούς που συνήθως δεν είναι εφικτό να έχει κανείς».

 

Όσο για την μεγαλειώδη πρόκριση της Ρόμα επί της Μπαρτσελόνα (με 3-0 και τον Κώστα Μανωλά να σκοράρει το τρίτο γκολ), ο Κλοπ σχολίασε:

«Μου το είπε κάποιος και νόμιζα ότι μου έκανε πλάκα. Όχι ότι δεν έχω σεβασμό για τη Ρόμα, το αντίθετο μάλιστα. Είναι μια φανταστική ομάδα. Έχασαν τον Μο Σαλάχ και βρίσκονται στα ημιτελικά, αυτό είναι πραγματικά μεγάλο πράγμα».


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.