Μοράτα: «Έπρεπε να είχα ξεκουραστεί κατά τη διάρκεια του τραυματισμού μου»

Ο Ισπανός μίλησε για τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε, υποστηρίζοντας ότι θα έπρεπε να μείνει ένα διάστημα εκτός για να αναρρώσει καλύτερα.

Σε 40 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις έχει δώσει το παρών ο επιθετικός της Τσέλσι, ωστόσο έχασε σημαντικό διάστημα στα μέσα Γενάρη όταν αντιμετώπιζε πρόβλημα στη μέση του, που τον ταλαιπωρούσε από το Δεκέμβριο. Και έκτοτε έχει αγωνιστεί μόλις σε 4 αγώνες, από τους 9, ως βασικός, δείχνοντας να μην έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του.

Μιλώντας στο επίσημο κανάλι της Τσέλσι, ο Άλβαρο Μοράτα υποστήριξε: «Όλα ήταν καλά, μέχρι που αντιμετώπισα προβλήματα στη μέση μου. Έπαιζα με έντονους πόνους και πιθανότατα θα ήταν καλύτερο εάν είχα σταματήσει. Αλλά ήθελα να αγωνιστώ με τους συμπαίκτες μου, για το σύλλογο και τους οπαδούς. Πλέον ανήκει στο παρελθόν. Ο πρώτος μου χρόνος στην ομάδα θα μπορούσε να ήταν καλύτερος, αλλά έχουμε ακόμη μερικά παιχνίδια και την ευκαιρία να κατακτήσουμε το FA Cup».

Ο 25χρονος έχει σημειώσει 14 γκολ, αλλά τα περισσότερα στον πρώτο μισό της σεζόν.

Ενώ για την προσαρμγή του στην ομάδα και την πόλη του Λονδίνου σημείωσε: «Είναι πολύ ευχάριστα. Στα αποδυτήρια είναι πολύ καλό το κλίμα, υπάρχουν πολλοί καλοί άνθρωποι. Όλοι τους με έχουν βοηθήσει να βελτιωθώ και να προσαρμοστώ. Αν θέλω να μάθω κάτι για κάποιο εστιατόριο ή οτιδήποτε, ρωτάω τους συμπαίκτες μου. Ο Νταβίντε Τζαπακόστα με φέρνει στο προπονητικό κέντρο. Έχω καλή σχέση με όλους τους συμπαίκτες μου και θεωρώ ότι είναι πολύ καλό αυτό».



Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.