Εγκαταλείπει την περίπτωση Σάρι η Τσέλσι, στο προσκήνιο Γιοκάνοβιτς και Ενρίκε

Άδοξο τέλος φαίνεται πως είχε η προσπάθεια των «Μπλε» να προσλάβουν τον Ιταλό τεχνικό και πλέον στρέφονται σε άλλες επιλογές.

Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα, οι συζητήσεις μεταξύ Σάρι και Τσέλσι έχουν διακοπεί, παρά τα όσα διαφαίνονταν πριν από μία εβδομάδα. Ο 59χρονος προπονητής είχε ρήτρα 8 εκατομμυρίων ευρώ - που έληγε την προηγούμενη Πέμπτη - στο συμβόλαιό του, όμως η λονδρέζικη ομάδα αρνήθηκε να την καταβάλλει στη Νάπολι.

Έτσι, οι Ιταλοί απαιτούν τώρα μεγάλη αποζημίωση για να δώσουν τη συγκατάθεση τους σε αποχώρηση του Μαουρίτσιο Σάρι, παρά το γεγονός πως έχουν ήδη προσλάβει τον Κάρλο Αντσελότι στη θέση του! Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από τη γειτονική χώρα, ο Ιταλός τεχνικός ενημέρωσε συγγενείς και φίλους του πως οι συνομιλίες του με την Τσέλσι έλαβαν τέλος, καθώς η άρνηση των «Μπλε» να «σπάσουν» το συμβόλαιό του φαίνεται πως τον έχει ενοχλήσει.

Ο δικηγόρος της Νάπολι, Ματία Γκρασάνι, ανέφερε χτες για το ζήτημα: «Όποιος θέλει το Σάρι θα πρέπει να διαπραγματευτεί απευθείας με τη Νάπολι. Έχει συμβόλαιο μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2019. Η Νάπολι έχει ήδη προειδοποιήσει άλλους συλλόγους που ενδιαφέρονται για το Σάρι, παραμένει ακόμα εργαζόμενος στο σύλλογο. Δεν υπάρχουν ρήτρες που θα του επιτρέψουν να διαπραγματευτεί με άλλα κλαμπ χωρίς τη συγκατάθεση της Νάπολι».

 

Την ίδια ώρα οι προσπάθειες για ανεύρεση προπονητή στην Τσέλσι συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό, με τον Αντόνιο Κόντε όμως να παραμένει στο… «σκοτάδι» αναφορικά με το μέλλον του. Όλα συγκλίνουν σε απομάκρυνση από τα καθήκοντά του, με το λονδρέζικο σύλλογο να πρέπει πάντως να του καταβάλλει εννέα εκατομμύρια λίρες ως αποζημίωση.

Δύο νέα ονόματα εμφανίστηκαν στα ρεπορτάζ για τον επόμενο προπονητή των «Μπλε». Οι περιπτώσεις των Λουίς Ενρίκε και Σλάβισα Γιοκάνοβιτς είναι αυτές που έχουν έρθει πλέον στο προσκήνιο.

Ο έμπειρος Λουίς Ενρίκε

Σύμφωνα με την καταλανική «Sport», ο πρώην προπονητής των Μπαρτσελόνα, Θέλτα και Ρόμα, που τον τελευταίο χρόνο απείχε για… ξεκούραση από τους πάγκους, είναι σε επαφές με τη διοίκηση της Τσέλσι. Με τον Ισπανό είχε συζητήσει και η Άρσεναλ, καθώς ο διευθυντής της, Ραούλ Σανλέχι, τον γνωρίζει από την κοινή τους παρουσία στην Μπαρτσελόνα - εν τέλει όμως οι «Κανονιέρηδες» επέλεξαν τον Ουνάι Έμερι.

Και ο Σλάβισα Γιοκάνοβιτς όμως έχει «θαυμαστές» εντός του στρατοπέδου της Τσέλσι και είναι ακόμη ένας με τον οποίο οι «Μπλε» συζητούν τα τελευταία 24ωρα. Όπως αναφέρει ο Ιταλός δημοσιογράφος Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, έχει γίνει ήδη συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών, ενώ ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς φέρεται να εκτιμά τη δουλειά του Σέρβου στη Φούλαμ και το γεγονός ότι ο 49χρονος μιλά και τη ρωσική γλώσσα ίσως να αποδειχτεί ένα μπόνους στην υπόθεση. Παρ’ όλα αυτά, το δημοσίευμα αναφέρει πως θα πραγματοποιηθεί ακόμη ένα τουλάχιστον ραντεβού, αφού υπάρχουν κάποιες ανησυχίες για την εμπειρία του.

Υπενθυμίζουμε πως ο Σλάβισα Γιοκάνοβιτς έχει φορέσει για δύο σεζόν τη φανέλα των «Μπλε» ως ποδοσφαιριστής, πραγματοποιώντας 46 εμφανίσεις.

Ο Σέρβος με το τρόπαιο της... ανόδου στην Πρέμιερ Λιγκ

 

 

 

 

 


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.