«Οριστική συμφωνία» Τσέλσι με Σάρι - βοηθός ο Τζόλα

Η περίπτωση του Ιταλού τεχνικού επανήλθε στο προσκήνιο για τους «Μπλε», αφού έγκυρο ιταλικό Μέσο ανέφερε χθες βράδυ ότι οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα.

Ενώ αρχικά φαινόταν σίγουρη η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Τσέλσι από το Μαουρίτσιο Σάρι, η υπόθεση «ναυάγησε» λόγω της αποζημίωσής του και στο προσκήνιο εμφανίστηκε το όνομα του Λοράν Μπλαν. Τα συνεχή δημοσιεύματα, χωρίς κάποιο να καρποφορήσει, έχουν κουράσει και τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές, όμως φαίνεται να ...μπαίνει πλέον το νερό στο αυλάκι.

Χθες το βράδυ, η ιταλική ιστοσελίδα «CalcioNapoli24» που καταπιάνεται με το ρεπορτάζ των «Παρτενοπέι» μετέδωσε πως ο Μαουρίτσιο Σάρι συμφώνησε για τα επόμενα δύο χρόνια με την Τσέλσι με οψιόν ανανέωσης ενός ακόμη έτους και μαζί του, σε θέση πρώτου βοηθού, θα έχει τον παλιό θρύλο των «Μπλε», Τζιανφράνκο Τζόλα.

Στη συνάντηση μεταξύ της διευθύντριας της Τσέλσι, Μαρίνα Γκρανόβσκαϊα και του αθλητικού διευθυντή της Νάπολι, Κριστιάνο Τζιούντολι, φημολογείται πως συμφωνήθηκε οι Ναπολιτάνοι να εισπράξουν ως αποζημίωση 5.000.000 ευρώ για να αποδεσμεύσουν τον 59χρονο κόουτς.


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.