Ολοταχώς για αγορά του Μίτροβιτς η Φούλαμ

Σύμφωνα με λονδρέζικο δημοσίευμα, οι «Λευκοί» είναι έτοιμοι να προσφέρουν τα 20 εκατομμύρια λίρες που απαιτεί για την παραχώρησή του η Νιουκάστλ.

Ο Σέρβος επιθετικός βρίσκεται σε διακοπές έπειτα από τη συμμετοχή του στο Μουντιάλ της Ρωσίας με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του. Η Φούλαμ τον έχει χρίσει ως τον κορυφαίο μεταγραφικό της στόχο στο φετινό καλοκαίρι, έπειτα από τις καταπληκτικές του εμφανίσεις με τη φανέλα της στην Τσάμπιονσιπ, όπου σημείωσε 12 γκολ σε 20 εμφανίσεις και συνέβαλε τα μέγιστα ώστε οι Λονδρέζοι να βρεθούν μέσω πλέι-οφ στην Πρέμιερ Λιγκ.

Ο Αλεξάνταρ Μίτροβιτς κρίθηκε περιττός για τη Νιουκάστλ από το Ράφα Μπενίτεθ, όμως ο πρόεδρός της, Μάικ Άσλεϊ, τον κοστολογεί εδώ και καιρό στα 20 εκατομμύρια λίρες.

Τις προηγούμενες ημέρες, οι Φενέρμπαχτσε και Ρεάλ Μπέτις εμφανίστηκαν ως ενδιαφερόμενες ομάδες για το Σέρβο μέσω δημοσιευμάτων, όμως όπως αναφέρει η «Evening Standard» ο 23χρονος έχει δείξει ότι προτιμάει τη Φούλαμ. Ο Σέρβος θεωρεί ότι έπαιξε το καλύτερο ποδόσφαιρό του στους «Λευκούς» ως δανεικός για ένα εξάμηνο και η στενή του σχέση με το συμπατριώτη του, Σλάβισα Γιοκάνοβιτς, έχει παίξει σημαντικό ρόλο στην απόφασή του να μετακομίσει μόνιμα στο Λονδίνο.

Οι δύο Σέρβοι σε παλαιότερη βράβευσή τουςΤο δημοσίευμα προσθέτει επίσης ότι Φούλαμ και Γιοκάνοβιτς είναι κοντά σε επέκταση της συνεργασίας τους. Ο προπονητής των «Λευκών» είχε ζητήσει από τη διοίκηση της ομάδας να δείξει ότι έχει φιλοδοξίες για τη συμμετοχή της στην Πρέμιερ Λιγκ και εκείνη τον αντάμειψε με την απόκτηση του Ζαν-Μισέλ Σερί – ενός παίκτη που απασχόλησε κορυφαίους ευρωπαϊκούς συλλόγους κατά το πρόσφατο παρελθόν - αλλά και την παραμονή για πέντε ακόμη χρόνια του αρχηγού Τομ Κέρνεϊ. Στη Φούλαμ εκτιμούν πως ο Γιοκάνοβιτς θα βάλει την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο μέσα στις επόμενες ημέρες.


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.