Αθπιλικουέτα: «Η ομάδα δείχνει καλύτερη κάθε λεπτό»

Αισιόδοξος εμφανίστηκε ο Ισπανός μπακ, παρά το λίγο χρόνο που έχει στη διάθεσή του ο νέος τεχνικός της Τσέλσι, και βλέπει την ομάδα να βελτιώνεται με γοργά βήματα.

Εδώ και δύο εβδομάδες οι «Μπλε» άλλαξαν σελίδα, επιλέγοντας το Μαουρίτσιο Σάρι για νέο προπονητή της ομάδας, ο οποίος έθεσε από την αρχή τους βασικούς του στόχους. Απομένουν μόλις 12 μέρες μέχρι την έναρξη της Πρέμιερ Λιγκ (11/08), διάστημα κατά το οποίο οι ποδοσφαιριστές καλούνται να προσαρμοστούν στα «θέλω» και τις απαιτήσεις του 59χρονου τεχνικού.

Ένας εξ αυτών, ο Θέσαρ Αθπιλικουέτα μίλησε στο «Goal.com» για το νέο του προπονητή, λέγοντας: «Είναι πολύ καλά από την αρχή. Μαθαίνουμε τις μεθόδους του και νομίζω πως η ομάδα δείχνει καλύτερη κάθε λεπτό που περνάει. Γνωρίζουμε ότι δε διαθέτουμε πολύ χρόνο προετοιμασίας για τη νέα σεζόν, επομένως πρέπει να δουλέψουμε σκληρά ώστε να αφομοιώσουμε τους αυτοματισμούς που θέλουμε να έχουμε. Είδαμε, πιστεύω, μία καλή ομάδα απέναντι στην Ίντερ (φιλικό παιχνίδι, που βρήκε τις ομάδες ισόπαλες στο 1-1) και πρέπει να αγωνιζόμαστε με ομαδικότητα για να παίρνουμε τα αποτελέσματα».



Ενώ αναφορικά με το ρόλο του στην ομάδα και την ικανότητά του να αγωνίζεται σε περισσότερες από μία θέσεις στην αμυντική γραμμή, σχολίασε: «Πάντοτε το λέω, προσπαθώ να προσαρμόζομαι. Κάθε φορά που αγωνίζομαι σε διαφορετική θέση, επιθυμώ να βελτιώνομαι και να το αποδεικνύω. Αλλά το σημαντικότερο είναι να δίνουμε τα πάντα για την ομάδα».


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.