«Ο Μίτροβιτς έδειξε ότι είναι παίκτης για το υψηλότερο επίπεδο»

Ο Σλάβισα Γιοκάνοβιτς αποθέωσε τον επιθετικό της Φούλαμ, έπειτα από τα δύο γκολ που σημείωσε ο συμπατριώτης του στη νίκη των «Λευκών» με 4-2 επί της Μπέρνλι.

Ο Αλεξάνταρ Μίτροβιτς αντιμετώπισε δυσκολίες στο πρώτο μισό της προηγούμενης σεζόν στη Νιουκάστλ, όμως φαίνεται πως στη Φούλαμ απελευθερώθηκε.

Ο Σέρβος διεθνής πέτυχε πέρυσι 12 γκολ στο δεύτερο μισό της αγωνιστικής περιόδου, βοηθώντας - ως δανεικός - τα μέγιστα τους Λονδρέζους ούτως ώστε να προβιβαστούν μέσω πλέι-οφ στην Πρέμιερ Λιγκ.

Από το φετινό καλοκαίρι ανήκει εξ' ολοκλήρου στη Φούλαμ και ήδη έχει ξεκινήσει «ζεστός» το πρωτάθλημα, πετυχαίνοντας τρία γκολ σε ισάριθμες αγωνιστικές - όσα έχουν και οι Αγουέρο, Μανέ, Περέιρα και Ριτσάρλισον.

«Η συμπεριφορά του είναι άψογη, είναι πάντα διαθέσιμος, πιστεύουμε ότι είναι ένας ποιοτικός παίκτης. Έδειξε τις ικανότητές του στην Τσάμπιονσιπ πέρυσι. Κάποιοι θεωρούν ότι μπορεί να διακριθεί μόνο στην Τσάμπιονσιπ, όμως έδειξε ότι μπορεί να αγωνιστεί στο κορυφαίο επίπεδο», σχολίασε ο Σλάβισα Γιοκάνοβιτς για τον Αλεξάνταρ Μίτροβιτς.

Όσο για τη νίκη κόντρα στους «Clarets», ο Σέρβος τεχνικός σημείωσε: «Ανησυχούσα λίγο που περιμέναμε τόσο πολύ για ένα τέταρτο γκολ, όμως το πετύχαμε και τελειώσαμε το ματς. Πρέπει να είμαι ικανοποιημένος».




Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.