Μάτιτς: «Ένας από τους κορυφαίους στον κόσμο ο Μουρίνιο»

Ο αμυντικός μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υπερασπίστηκε τον προπονητή του και το πώς διαχειρίζεται τις συνεντεύξεις Τύπου, ενώ στάθηκε και στο πώς προετοίμασε τη δύσκολη μάχη στο «Τερφ Μουρ».

Πριν από το κυριακάτικο παιχνίδι με την Μπέρνλι ο Ζοσέ Μουρίνιο φαινόταν πολύ κοντά στην πόρτα της εξόδου από τη Γιουνάιτεντ, έπειτα από τις δύο συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα από Μπράιτον (εκτός έδρας) και Τότεναμ (εντός έδρας), αλλά και τις δηλώσεις του μετά τον αγώνα με τα «Σπιρούνια».

Τελικά, ο Πορτογάλος με τη νίκη της ομάδας του με 0-2 στην έδρα των «Clarets» κατάφερε να βελτιώσει το κλίμα και δεν παρέλειψε να απαντήσει με ειρωνεία στο καυστικό πανό που πέταξε πάνω από το «Τερφ Μουρ».

Για τον προπονητή του και την αυτοπεποίθηση με την οποία εμφανίζεται στις συνεντεύξεις, όποιες κι αν είναι οι συνθήκες, κλήθηκε να μιλήσει ο Νεμάνια Μάτιτς, που ανέφερε: «Ήταν πολύ σίγουρος πριν το παιχνίδι, προετοίμασε τον αγώνα με έναν πολύ καλό τρόπο. Ήξερε ότι μπορούσαν να μας δημιουργήσουν προβλήματα με τις μακρινές μπαλιές, γι'αυτό ο Φελαϊνί έπαιξε κοντά στην άμυνά μας, να σταματήσει τις μεγάλες μπάλες και νομίζω πως η εμφάνισή του το δείχνει, το πώς πρέπει να παίζουμε ποδόσφαιρο και ότι ακόμα μπορούμε να διεκδικούμε τον τίτλο.



Φυσικά και γνωρίζει τι κάνει (στις συνεντεύξεις Τύπου), είναι σίγουρο. Και σεις το γνωρίζετε πιθανότατα. Είναι καλό και για εμάς. Είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές στον κόσμο, ξέρετε τι έχει κατακτήσει στην καριέρα του, οπότε αυτό σας δείχνει τα πάντα
».


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.