Παροτρύνσεις Γιοκάνοβιτς σε Σεσενιόν για νέο συμβόλαιο

Ο προπονητής της Φούλαμ, με δημόσια τοποθέτησή του, κάλεσε το νεαρό άσο να επεκτείνει για πολλά χρόνια τη συνεργασία του με τους «Λευκούς».

Οι Λονδρέζοι έχουν ξεκινήσει συζητήσεις με την πλευρά του 18χρονου ποδοσφαιριστή, του οποίου το συμβόλαιο λήγει σε κάτι λιγότερο από δύο έτη. Στη Φούλαμ κατέστησαν σαφές πως δεν επιθυμούν να πουλήσουν το Ράιαν Σεσενιόν το περασμένο καλοκαίρι, όταν οι Τότεναμ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έδειξαν ζωηρό ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Το ενδιαφέρον αυτό όμως υπάρχει και σήμερα - δεδομένης της διάρκειας του συμβολαίου του - και ο Σλάβισα Γιοκάνοβιτς ελπίζει πως οι «Λευκοί» θα μπορέσουν να «δέσουν» το 18χρονο στο «Κρέιβεν Κότατζ» με μια νέα συμφωνία.

«Η κατάσταση δεν βρίσκεται στα χέρια μου αλλά όλοι ξέρουν ότι είναι σημαντικός παίκτης. Από τη δική μου πλευρά εννοείται, 100%, ότι θα υποστηρίξω και θα ενθαρρύνω τον παίκτη να υπογράψει ένα νέο συμβόλαιο μαζί μας. Είναι πραγματικά πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς και πιστεύουμε ότι μπορεί να γίνει κορυφαίου επιπέδου. Ήταν ο καλύτερος παίκτης πέρυσι στην Τσάμπιονσιπ στα 17 του και τώρα αγωνίζεται στο ανώτερο επίπεδο.

Εγώ τον ενθαρρύνω να υπογράψει. Από εκεί και πέρα, το θέμα εξαρτάται από την οικογένειά του, τον ατζέντη του και τους ανθρώπους στο περιβάλλον του. Εγώ θα είμαι πραγματικά ικανοποιημένος αν κάνει αυτό το βήμα», σχολίασε ο Σέρβος τεχνικός για το νεαρό Άγγλο.

 

Εξάλλου, ο αρχηγός των «Λευκών, Τομ Κέρνεϊ, είναι έτοιμος να αγωνιστεί εκτός έδρας κόντρα στην Έβερτον (29/9, 17:00), έπειτα από ένα μήνα εκτός δράσης λόγω τραυματισμού στον αστράγαλο. Να σημειωθεί επίσης πως ο νεοαποκτηθείς Άλφι Μόουσον ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα στη μέση του και παρακολουθείται από το ιατρικό επιτελείο του συλλόγου.

Οι Τομ Κέρνεϊ (αριστερά) και Άλφι Μόουσον (δεξιά)

«Η Έβερτον είναι μια δυνατή και έμπειρη ομάδα και θα μας δημιουργήσει προβλήματα. Όμως έχουμε μόνο μία νίκη στο πρωτάθλημα και είμαστε απελπισμένοι για τους τρεις βαθμούς, συνεπώς θα δώσουμε τα πάντα για τη νίκη», πρόσθεσε ο Σλάβισα Γιοκάνοβιτς.


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.