Fantasy: Σερ Κούλου, Ardan Turan και Νταλάρας!

Τελευταία αγωνιστική πριν τη διακοπή των εθνικών ομάδων, με το πρώτο ματς (Μπράιτον-Γουέστ Χαμ) να διεξάγεται σήμερα Παρασκευή στις 22:00.

Θυμάστε όταν ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον είχε 50 τραυματίες (και μερικά καβούρια στις τσέπες) και κάλεσε τον Πολ Σκόουλς να επιστρέψει να παίξει μπάλα στα 38 του, ενώ είχε αποσυρθεί ένα εξάμηνο πριν;  Έτσι και ο Σερ Κούλου, είπε: «Ardan, σε χρειάζομαι». Και τσουπ, εμφανίστηκα!

Καλά τα πήγε ο αγαπημένος μου Ζοσέ την περασμένη βδομάδα έτσι; Πρωτάθλημα, Ευρώπη, μεγάλη μπάλα! Όπως τα περιμέναμε! Και πού να δείτε τι... Ουπς. Με ειδοποιούν από το κοντρόλ ότι σε αυτή τη στήλη μιλάμε για φάντασι. Σωστά, με συγχωράτε, ξεχάστηκα.

Και ποιον να πάρεις λοιπόν στο φάντασι από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ; Πίσω κακή, μπροστά κακή, κέντρο ασύνδετο. Μουρίνιο φίλε! (Ουπς, έχω κι άλλη παρέμβαση. Μου απαγορεύουν να ξαναπώ τις λέξεις: Ζοσέ, Μουρίνιο, Πορτογαλία και Special. Με φιμώνετε κύριοι, όπως έκανε στον φτωχό πλην τίμιο Πολ Πογκμπά η διοίκηση της Γιουνάιτεντ λόγω Μουρ... ΜΠΙΙΙΠ. Μουρουνέλαιο θα έλεγα ρε μάγκες. Συμπλήρωμα διατροφής, πολλές βιταμίνες, βάλτε το στην καθημερινότητά σας. Και πρόντακτ πλέισμεντ κάνω κύριοι, ποιος Κούλου!).

 

Λοιπόν στα σοβαρά τώρα (αλήθεια!). Μένει μια αγωνιστική και μετά βουτάμε στη βαρεμάρα των εθνικών ομάδων. Επομένως, έχουμε 2 βασικές επιλογές σχετικά με το μέλλον των φαντασιακών μας ομάδων:

1) Στήνουμε κανονικά, σαν μια οποιαδήποτε αγωνιστική, μιας και δεν έχουμε ή δεν σκοπεύουμε να χρησιμοποιήσουμε wild card στη διακοπή. Άρα κοιτάμε το πρόγραμμα των επόμενων αγωνιστικών και το εξετάζουμε συνολικά, μιας και οι περισσότεροι παίκτες μας θα είναι εδώ για μερικές εβδομάδες ακόμα.

2) Έχουμε αποφασίσει να πάρουμε wild card, άρα στην 8η αγωνιστική  μας ενδιαφέρει μόνο ένα πράγμα: Ποιοι παίκτες θα τα πάνε καλά στην 8η αγωνιστική. Μετά θα τους αλλάξουμε, ούτως ή άλλως.

Στην πρώτη περίπτωση, παίκτες από Τσέλσι, Λίβερπουλ και Άρσεναλ αξίζουν γιατί έχουν καλό πρόγραμμα, ενώ Σίτι, Τότεναμ, Γιουνάιτεντ όχι ιδιαίτερα. Μείνετε μακριά από παίκτες της Πάλας γιατί παίζει με θηρία. Δύσκολο πρόγραμμα η Μπέρνλι, καλό η Μπράιτον, επιτέλους τέλειωσε η ταλαιπωρία της Νιουκάστλ με τις μεγάλες ομάδες και μπορεί να διεκδικήσει βαθμούς από τις μικρές.

Στη δεύτερη περίπτωση, κοιτάμε μόνο το πρόγραμμα του επόμενου τριημέρου. Ποια είναι τα εύκολα συμπεράσματα; Τσέλσι, Τότεναμ, Μπέρνλι και Γιουνάιτεντ έχουν εύκολα ή βατά ματς. Μπορεί κανείς να εμπιστευτεί και την καλή φόρμα της Άρσεναλ. Η Γουότφορντ είναι πολύ δυνατή εντός έδρας, αξίζει η επιλογή κάποιων παικτών από εκείνη. Στο μεγάλο ντέρμπι όποιος θέλει ρισκάρει, αλλά δεν βλέπω λόγο να πάρεις τώρα παίκτη που δεν είχες μέχρι στιγμής από τη Σίτι ή τη Λίβερπουλ όταν παίζουν μεταξύ τους.

 

Για αρχηγό σε αυτή την αγωνιστική αποφεύγω το Λίβερπουλ-Σίτι και πάω σε Κέιν ή Αζάρ. Εναλλακτικές οι Λουκάκου και Λακαζέτ.

Και τέλος για το κλείσιμο, επειδή έφτιαξα την ομάδα μου και μου περίσσεψαν κάτι μύρια, ήθελα να πω...

Νταλάρας Νταλάρας Νταλάρας! Μουρίνιο Μουρίνιο Μουρίνιο!

 


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.