Χωρίς Φοσού-Μενσά και Μπράιαν η Φούλαμ κόντρα στην Άρσεναλ

Οι «Λευκοί» θα στερηθούν των υπηρεσιών των δύο ακραίων αμυντικών τους υποδεχόμενοι την Άρσεναλ αυτή την Κυριακή.

Ο δανεικός από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Ολλανδός αποκλείστηκε από την αποστολή της προσεχούς αναμέτρησης, όμως δεν θα χρειαστεί χειρουργείο για την εξάρθρωση ωμοπλάτης που υπέστη.

Ο νεαρός μπακ είχε αποχωρήσει με φορείο στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα του «Γκούντισον Παρκ» απέναντι στην Έβερτον, όπου η Φούλαμ γνώρισε την ήττα με 3-0 το περασμένο Σάββατο.

Επιπλέον, ο Σλάβισα Γιοκάνοβιτς είδε και τον Τζο Μπράιαν να αποχωρεί αναγκαστικά τρία λεπτά πριν από τη λήξη, μετρώντας ακόμα μία απώλεια από το εν λόγω ματς.

«Τα δυο αυτά παιδιά θα είναι εκτός δράσης για τις επόμενες εβδομάδες. Ο Τζο Μπράιαν έχει ένα τράβηγμα και ο Τίμοθι (σ.σ. Φοσού-Μενσά) έχει εξάρθρωση ωμοπλάτης. Το καλό νέο για εμάς όμως είναι ότι δεν θα χρειαστεί επέμβαση και θα το αντιμετωπίσει συντηρητικά», ενημέρωσε τους δημοσιογράφους ο Σέρβος τεχνικός.

Ο Τζο Μπράιαν σε παλαιότερη προσπάθειά του κόντρα στον Τάουνσεντ της Πάλας

Εξάλλου, ο Άλφι Μόουσον απουσίασε από το ταξίδι στο Μέρσεϊσαϊντ, όμως θα δώσει κανονικά το παρών ενάντια στην Άρσεναλ, ενώ και ο Τομ Κέρνεϊ είναι στους υποψήφιους για μια θέση στην ενδεκάδα.


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.