Σίλβα: «Πολύ νωρίς για μεταγραφολογία, να δω όλους τους παίκτες μας»

Ο Πορτογάλος προπονητής της Έβερτον δέχθηκε ερώτηση σχετικά με το μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου και ξεκαθάρισε ότι η προσοχή του είναι στο ρόστερ που έχει ήδη στα χέρια του.

«Είναι πολύ νωρίς. Δεν είχα χρόνο να δουλέψω με όλους τους παίκτες μας. Μερικοί δεν πήραν ούτε λεπτό με την ομάδα. Δεν αγωνίστηκαν καθόλου στο πρωτάθλημα», απάντησε στην σχετική ερώτηση ο Μάρκο Σίλβα. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα Ζαχαρωτά απέκτησαν το περασμένο καλοκαίρι και τους Γιέρι Μίνα και Αντρέ Γκόμες (δανεικός) από την Μπαρτσελόνα, οι οποίοι δεν έχουν ακόμη καταφέρει να αγωνιστούν λόγω τραυματισμών.

«Θα έχουμε χρόνο να μιλήσουμε για το μεταγραφικό κομμάτι. Η προσοχή μου είναι στο ρόστερ μας. Έχουμε πολλά πράγματα θα βελτιώσουμε. Υπάρχει ποιότητα στην ομάδα που μπορεί να αναδειχθεί, αρκεί οι παίκτες μου να είναι σε καλή κατάσταση και έτοιμοι να αγωνιστούν», συμπλήρωσε ο Πορτογάλος. 

Ο δανεικός από την Έβερτον στην στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Νίκολα Βλάσιτς, δείχνει να έχει βρεί την φόρμα του στο ρώσικο πρωτάθλημα. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός ήταν και ο σκόρερ στην νίκη ''χρυσάφι'' κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης (1-0) για το Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Σίλβα σχολίασε σχετικά:

«Παίζει αρκετά καλά. Θα το παρακολουθούμε και θα πάρουμε την απόφασή μας. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό που αγωνίζεται και που αποδίδει καλά». 


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.