Ο Κρίστενσεν θα ζητήσει μεταγραφή εάν δεν παίζει στην Τσέλσι

Με την άφιξη του Μαουρίτσιο Σάρι ο Δανός κεντρικός αμυντικός έχασε τη θέση του στην ενδεκάδα των Μπλε, ενώ δεν έχει παίξει ούτε λεπτό στην φετινή Πρέμιερ Λιγκ!

Ο Αντρέας Κρίστενσεν είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη του Αντόνιο Κόντε και αγωνίστηκε 27 φορές στο αγγλικό πρωτάθλημα της περασμένης περιόδου, συνήθως ως βασικός.

Μάλιστα, ο Μάικλ Εμενάλο τον είχε χρησιμοποιήσει ως παράδειγμα για να δείξει πόσο καλή δουλειά γίνεται στο σύστημα των δανεικών της Τσέλσι, ο 22χρονος στόπερ υπέγραψε νέο πολυετές συμβόλαιο, ενώ αναδείχθηκε και καλύτερος νεαρός παίκτης της σεζόν για τους Μπλε!

Με την αλλαγή προπονητή στην Τσέλσι, ο Κρίστενσεν βρέθηκε εκτός πλάνων κι έχει πάρει χρόνο συμμετοχής μόνο στο Γιουρόπα Λιγκ (2 παιχνίδια) και στο Λιγκ Καπ (1 ματς), καθώς ο Σάρι προτιμά τους Αντόνιο Ρούντιγκερ και Νταβίντ Σίλβα για την καρδιά της άμυνάς του.

«Είναι μια δύσκολη σεζόν μέχρι στιγμής. Για να είμαι ειλικρινής, είναι πολύ δύσκολα.

Είχα μια καλή σεζόν πέρσι και έπαιξα καλά στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Δεν μπορώ να έχω τόσο μεγάλη υπομονή ξανά. Πλέον είμαι 22 ετών και πραγματικά θέλω να παίζω. Τις τελευταίες 3 σεζόν αγωνιζόμουν αρκετά, οπότε είναι ξεκάθαρο ότι δεν βλέπω τον εαυτό μου να παραμένει εδώ εάν η τρέχουσα κατάσταση συνεχίσει να ισχύει και στο μέλλον», τόνισε ο ίδιος ο νεαρός αμυντικός.


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.