Βενγκέρ: «Ξεκουράστηκα και είμαι έτοιμος να δουλέψω ξανά από Γενάρη»

Ο πρώην τεχνικός της Άρσεναλ αποκάλυψε πως έχει προτάσεις συνεργασίας από όλο τον κόσμο, ενώ μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον Μεσούτ Εζίλ.

Ο 68χρονος Αλσατός τερμάτισε την 22χρονη καριέρα του στους «Κανονιέρηδες» με το πέρας της περσινής αγωνιστικής περιόδου, κερδίζοντας μαζί τους τρία πρωταθλήματα και επτά κύπελλα Αγγλίας.

Σε συνέντευξή του στη γερμανική «Bild», ο Βενγκέρ είπε πως αναμένει να κάνει το επόμενο βήμα, πιάνοντας δουλειά με τον ερχομό του νέου έτους.

«Πιστεύω πως θα αρχίσω να δουλεύω την 1η Ιανουαρίου. Δεν ξέρω ακόμη πού. Ξεκουράστηκα και είμαι έτοιμος να δουλέψω ξανά. Υπάρχουν σύλλογοι, εθνικές ομάδες, θα μπορούσε να είναι και στην Ιαπωνία. Από τα 22 χρόνια μου στην Άρσεναλ, έχω μεγάλη εμπειρία σε διάφορα επίπεδα. Υπάρχουν βολιδοσκοπήσεις από όλο τον κόσμο», αποκάλυψε ο Γάλλος.

Ο Αρσέν Βενγκέρ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Μεσούτ Εζίλ και την κόντρα του με τη γερμανική ομοσπονδία ποδοσφαίρου, η οποία εν τέλει οδήγησε στην απόσυρσή του από τα «Πάντσερ».

«Πιστεύω ότι η Γερμανία χρειάζεται τον Εζίλ. Ελπίζω ότι ο Γιοακίμ Λεβ μπορεί να τον πείσει να επιστρέψει. Ο Εζίλ είναι ένας σούπερ ποδοσφαιριστής – δεν ήταν ο χειρότερος στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Δε μου άρεσε που εγκατέλειψε την εθνική του ομάδα. Όταν ένας παίκτης δεν αγωνίζεται σε διεθνές επίπεδο, χάνει λίγη από τη λάμψη του», εξήγησε.


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.