Απογοητευμένος ο ιδιοκτήτης της Φούλαμ με το ξεκίνημά της στο πρωτάθλημα

Ο προπονητής των «Λευκών», Σλάβισα Γιοκάνοβιτς, παραδέχτηκε ότι ο Σαΐντ Καν έχει απογοητευτεί από την άσχημη εκκίνηση της ομάδας του στο κυνήγι της αποφυγής του υποβιβασμού.

Ο Αμερικανός πακιστανικής καταγωγής επιχειρηματίας έχει επενδύσει περισσότερα από 100 εκατομμύρια λίρες για την απόκτηση ποδοσφαιριστών, έπειτα από την εξασφάλιση της ανόδου στην Πρέμιερ Λιγκ το περασμένο καλοκαίρι, ωστόσο η Φούλαμ έχει ηττηθεί στα επτά από τα δέκα πρώτα ματς της σεζόν και βρίσκεται στη 18η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

«Μετά το παιχνίδι (ενν. την εντός έδρας ήττα της Φούλαμ το Σάββατο με 0-3 από την Μπόρνμουθ), ο ιδιοκτήτης με ρώτησε για την κατάσταση και για την κατεύθυνση που θέλουμε να ακολουθήσουμε ώστε να βρεθεί μια λύση. Δεν ήταν ικανοποιημένος, όπως δεν είμαι και εγώ και οι οπαδοί μας, όμως αυτή είναι μια μακρά διαδικασία και είναι στο χέρι μας να φτάσουμε στο στόχο μας στο τέλος της σεζόν.

Δεν μπορούμε να τα παρατήσουμε, θα είναι εντελώς παράλογο έπειτα από τόσα λίγα παιχνίδια… Πρέπει να αποδεχτούμε την κριτική, γιατί πρέπει να είμαστε αρκετά δυνατοί πνευματικά, να κατανοήσουμε ότι τα αρνητικά σχόλια είναι μέρος του ποδοσφαίρου, να είμαστε γενναίοι και να δουλέψουμε για να βρούμε μια λύση», σχολίασε ο Σλάβισα Γιοκάνοβιτς.

Απόψε στις 21:45 η Φούλαμ θα αντιμετωπίσει στο «Έτιχαντ» τη Μάντσεστερ Σίτι, ενώ την ερχόμενη Δευτέρα θα παλέψει για τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα κόντρα στη Χάντερσφιλντ.

 

 


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.