Γιοκάνοβιτς: «Θα βρω μια λύση για να ανατρέψω την κατάσταση»

Έπειτα από την βαριά ήττα από την Κάρντιφ με 4-2, ο τεχνικός της Φούλαμ δήλωσε αποφασισμένος να διορθώσει την κακή εικόνα της ομάδας του.

Τα "Μπλε Πουλιά" βρίσκονταν στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα, χωρίς να 'χουν πετύχει ούτε μια νίκη. Όλα αυτά πριν να τους επισκεφτεί ο Σλάβισα Γιοκάνοβιτς με την ομάδα του στην νότια Ουαλία. 

Ακολούθησε μια άσχημη εμφάνιση για τους Λευκούς και η ήττα από την Κάρντιφ, σε ένα ματς από το οποίο τα μόνα θετικά για το σύνολο του Σέρβου μάνατζερ ήταν τα τέρματα που πέτυχαν οι Σίρλε και Σεσενιόν.

Πλέον η Φούλαμ έχει φτάσει σε παθητικό 25 γκολ, το χειρότερο - με μεγάλη διαφορά - στο πρωτάθλημα μέχρι στιγμής. Όπως είναι λογικό, οι ανησυχίες στις τάξεις των οπαδών αρχίζουν να φουντώνουν και η δυσλειτουργία στην αμυντική οργάνωση προκαλεί φόβο για την συνέχεια. 

Ο ίδιος ο Γιοκάνοβιτς όμως έδωσε υπόσχεση να βρει λύση στα προβλήματα και να πάει την ομάδα υψηλότερα. 

«Ναι, πιστεύω μπορώ να βρω λύση, είμαι γενναίος και στο τέλος η δουλειά μας θα αποδώσει. Όπως και πέρσι, αν θελει κανείς να ποντάρει εναντίον μας, ίσως να είναι πολύ νωρίς καθώς και τότε βρισκόμασταν στον πάτο της Τσάμπιονσιπ, και το ανατρέψαμε». 

Επίσης πρόσθεσε: «Πρέπει να βρούμε τρόπο να βελτιωθούμε και να παίξουμε ομαδικά, αγωνιζόμενοι ο ένας για τον άλλον, ώστε να είμαστε πιο συμπαγείς και ανταγωνιστικοί, και να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο. Δείξαμε μερικά θετικά, αλλά τα αρνητικά μας γονάτισαν και δεν ήμασταν αρκετά ενωμένοι και δυνατοί στην περιοχή μας, γι' αυτό και δεχθήκαμε τόσο έυκολα τέρματα. Είναι δύσκολο να κερδίσεις αγώνα με αυτό τον τρόπο και πρέπει να βάλουμε τέλος σε αυτό».


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.