Αποφασισμένος να παλέψει για μια θέση στην ενδεκάδα του Σάρι ο Ζιρού

Ο Γάλλος επιθετικός έχει ξεκινήσει σε μόλις τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος της φετινής σεζόν, ωστόσο έβαλε τέλος στις φήμες περί αποχώρησής του από το «Στάμφορντ Μπριτζ» τον Ιανουάριο.

Έχοντας αγωνιστεί για 65 λεπτά στην πρόσφατη ήττα της Γαλλίας από την Ολλανδία την περασμένη Παρασκευή για τη «Λίγκα των Εθνών», ο Ολιβιέ Ζιρού μίλησε στο γαλλικό «Telefoot» για το χρόνο συμμετοχής του στην Τσέλσι.

«Αν θα σκεφτόμουν το ενδεχόμενο μιας μετακίνησης για να κρατήσω τη θέση μου στην εθνική ομάδα; Νιώθω σα να βρισκόμαστε πάλι μερικούς μήνες πίσω, όταν μου γινόταν η ίδια ερώτηση πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο. Σήμερα είμαι ήρεμος, χαρούμενος με τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή. Δεν χρειάζεται να υποβάλω τον εαυτό μου σε περισσότερη πίεση. Φυσικά είμαι ανταγωνιστικός σαν χαρακτήρας και θα ήθελα περισσότερο αγωνιστικό χρόνο.

Όμως, βρίσκομαι σε ένα πολύ μεγάλο σύλλογο, με πολύ μεγάλους παίκτες. Θα παλέψω για τη θέση μου, δεν τίθεται θέμα αποχώρησης αυτή τη στιγμή. Θα παραμείνω και μην περιμένετε να τα παρατήσω.

Επέστρεψα αργά στην ομάδα λόγω του Μουντιάλ και έπαιξε ο Μοράτα. Μετά τα παιχνίδια εθνικών ομάδων το Σεπτέμβριο, εκείνο το γκολ εναντίον της Ολλανδίας μού έκανε καλό. Μετά από αυτό, γύρισα στο Λονδίνο και έπαιξα αρκετά ματς ως βασικός.

Τώρα ο προπονητής έχει εισάγει έναν υγιή ανταγωνισμό. Ο Μοράτα ξεκίνησε ξανά (ενν. στην ενδεκάδα) και τα πήγε καλά. Είναι αλήθεια ότι αντιμετωπίζαμε κάποια θέματα στο κομμάτι της αποτελεσματικότητας. Σκόραρε και τώρα τα πράγματα πάνε καλύτερα», σχολίασε ο Γάλλος φορ των «Μπλε».


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.